Lart

Si të Flasësh me Vajzën që të Pëlqen pa e Djallosur?

Mund të jetë e frikshme për t’iu qasur një gruaje që ju intereson për një sërë arsyesh. Është shumë, shumë e rëndësishme që të jeni të respektueshëm, të keni pëlqimin e plotë dhe të siguroheni që nuk po ndërhyni në kohën dhe hapësirën e saj personale. Normalisht, edhe ju doni t’i bëni përshtypje asaj, duhet t’ia bëni me dije që ju jeni të interesuar dhe argëtohuni.

Edhe pasi ta keni të qartë dhe të ndiheni të sigurt se ajo dëshiron që ju të bisedoni me të, ka ende një pako arsyesh që mund të jeni pak në stres. Po sikur të flisni ndonjë fjalë të pamatur? Po sikur të bësh një shaka dhe ajo nuk mendon se është qesharake? Çka nëse ajo është e interesuar derisa të hapësh gojën dhe papritur nuk është? Ndërsa këto janë shembuj ekstremë, frika është gjithnjë e vërtetë.

Me këto qasje, me shpresë, mund të flisni më me besim tek  gruaja që ju intereson pa bërë një gabim të madh.

flit me vajza pa e djallosur

Ji i sinqertë

Një nga gjërat më të rëndësishme është të jesh i sinqertë kur flisni me një grua që ju pëlqen (ose me këdo). Ju nuk do ti bëni ndonjë favor vetes, duke u përpjekur të jeni dikush që nuk jeni ose duke u përpjekur të plotësoni një rol që mendoni se dëshironi.

Sinqeriteti është një cilësi që të gjithë duhet të kenë, por jo të gjithë e kanë. Jini të vërtetë se kush jeni, nënkuptojeni atë që thoni dhe jini të sinqertë – këto janë gjërat që do t’iu sigurojnë që të mos e prishni bisedën.

 

Ji i ndershëm

Siç u përmend më lart, të qenit i sinqertë është me të vërtetë thelbësore. Nëse i afrohesh një bisede me një grua që të pëlqen, me gënjeshtra dhe mashtrime – madje edhe gënjeshtrat më  të vogla – nuk do të dalësh askund. Jini të sinqert për çdo gjë që ju pyet.

Mos gënjeni për gjatësinë tuaj, mos gënjeni përse ju iu afruat asaj, mos gënjeni për statusin tuaj të lidhjeve apo qëllimet tuaja. Jini plotësisht të sinqertë  dhe do të jetë shumë më e lehtë për të mbajtur bisedën në rrugën e duhur.

 

Pyete atë për veten

Kjo është një linjë e shkëlqyer. Shumica e grave nuk do të ndjehen shumë rehat duke zbuluar të gjitha informacionet e tyre personale për dikë që sapo i është afruar. Megjithatë, nëse bëni një bisedë dhe e kupton se është krejtësisht e njëanshme (keni qenë duke folur shumë për veten) sigurohuni që ta pyesni atë për veten.

Qëndro larg nga pyetjet që duken shumë personale (mos e pyet nëse jeton vetëm, mos e pyesni për partnerin e saj të fundit, mos pyetni sa para i bën), por sigurohuni që ju jeni duke e angazhuar atë në një bisede.

Si të Flasësh me Gruan që të Pëlqen pa e Djallosur

Mos e teproni me komplimente

Por komplimentet janë të këndshme! Po, ato janë, gjithashtu mund të jenë të tepruara. Shumica e grave janë të mësuara me njerëzit që komentojnë pamjen e tyre në situata që ato nuk duan domosdoshmërisht të komplimentohen.

Nëse ndiheni plotësisht i prirur të bëni  një kompliment, sigurohuni që kjo të mos jetë tërësisht fizike. Nëse keni folur për pak kohë dhe e di që ajo është gjithashtu e interesuar për ty, është mirë të punosh ngadalë në drejtim të komplimentve me flokët ose stilin e saj ose për sytë e saj të bukur – mos filloni me këtë. Në bisedat e para, dhënia e shumë komplimenteve mund të duket  shumë e vrazhdë dhe jo e vërtet.

 

Mbani kontakt me sy

Mbajtja e kontaktit me sy gjatë një bisede është një aftësi  që jo të gjithë e posedojmë, megjithëse duhet të jetë. Kur ajo është duke folur  me ty, shikojeni në sy dhe askund tjetër. Mos shikoni poshtë e larg, mos shikoni në pijen tuaj dhe sigurisht mos ia ngul sytë në gojë dhe në gjoks. Ndërsa ajo flet me ju, qëndroni të angazhuar, kurioz dhe me respekt. Një përpjekje e vogël shkon shumë.

Biseda me gratë nuk duhet të jetë e frikshme edhe pse është për shumë njerëz. Nëse jeni të interesuar të njihni shokun e shokut tuaj, kolegun tuaj ose dikë që sapo jeni ulur pranë një bar, është e rëndësishme të mbani mend disa gjëra. Jini vetja, jini të respektueshëm dhe sigurohuni që ajo të dëshirojë të bisedoni me ju së pari. Është mirë të shtrohet pyetja e thjeshtë – “Hej, a ju pengon nëse flasim pak?”

 

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com