Lart

8 Mënyra të Thjeshta që Përmirësojnë Flirtimin Tuaj

Nëse shikoni gra të tjera që flirtojnë dhe ndihen sikur është diçka e ‘lindur’, mendoni përsëri. Me disa, qasje delikate, ju lehtë mund të flirtoheni me ndonjë njeri dhe të kënaqeni me këtë proces!

Seducioni është një art i vjetër. Pyetni çdo artist cili është çelësi i suksesit të tyre dhe ata do t’ju tregojnë shpejt se është pasioni i tyre për të. Ky pasion nxit individualitetin e tyre dhe kur vetja juaj autentike lejohet të shkëlqejë në këtë mënyrë, ju mund të pushtoni çdo gjë. Edhe flirtimin.

Përmirësoni Flirtimin Tuaj

  • Keni një qëndrim pozitiv

Kur rrezatoni një qëndrim pozitiv, ju menjëherë bëheni të arritshëm dhe tërheqës për të tjerët pa pasur nevojë të bëni diçka. Njerëzit që jetojnë me një metodë “gotë gjysmë e mbushur” ndaj jetës, shohin përvoja të reja si një aventurë, dhe ne e ndjejmë këtë sapo t’i takojmë.

Në termin flirtim, kur rrezatoni pozitivitet – ju jeni flirtim! Ju jeni flirtim me jetën si një e tërë. Një qëndrim pozitiv lejon anën tuaj të gjallë mjaftueshëm për të shpëtuar dhe përmirësuar takimin në një mënyrë që e bën flirtimin një gjendje natyrale, në vend se diçka që duhet të përpiqeni shumë për të mësuar.

 

  • Buzëqeshni shumicën e kohës

Nuk duhet të presim derisa diçka të jetë qesharake për të buzëqeshur; ju mund ta bëni shprehjen një pjesë të sjelljes suaj të rregullt. Praktika duke qeshur çdo herë që ju përshëndetni dikë, duke qeshur me të huajt në rrugë dhe duke qeshur me veten në pasqyrë kur zgjoheni.

Jo vetëm që një buzëqeshje e bukur do të tërheqë burra për ju, ata do të duan të përqendrohen më shumë në vëmendjen tuaj. Buzëqeshja është mënyra e fundit për t’i treguar dikujt ngrohtësinë, miqësinë tuaj dhe bukurinë tuaj të brendshme dhe të jashtme. Plus, do t’ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe të lumtur, edhe nëse jeni plot nerva.

 

  • Jini të lirë me komplimentet

Nuk është sekret që ne të gjithë i duam komplimentet, dhe ata nxisin një bisedë të turpshme, sepse admirimi nga një tjetër lejon vetëbesimin tonë të lulëzojë. Kjo nuk ka të bëjë me daljen jashtë bordit me lëvdata të tepruara; kjo thjesht do të thotë të mos kesh frikë të flasësh kur të pëlqen diçka që një djalë i ka thënë apo bërë.

Nëse ai është përpjekur për darkë, le ta dijë se ai duket i mirë; nëse ai paguan për ju, falënderoj atë sinqerisht, në vend që të debatoni me të; nëse ai thotë diçka që ju duket frymëzues, sigurohuni që ai e di se sa i interesuar jeni në atë që ai ka për të thënë.

 

  • Përdorni Sytë

Zbulimi në sytë e një personi rrit lidhjen tuaj me të dhe mundëson shkëndija. Kontakti i madh me sy gjithmonë i bën të tjerët të ndihen rehat, të sigurt dhe se ata janë në praninë e një personi të besueshëm. Kur e bëni këtë, ai krijon hapësirë ​​për flirtim dhe më pak vështirësi.

Ne dukemi si lepujt e frikësuar kur shmangim kontaktin e syrit duke shikuar nervozisht ose duke e lejuar vëmendjen tonë të merret nga kushdo që kalon. Ne nuk ndihemi shumë të veçantë nëse personi me të cilin ne jemi takim nuk duket të jetë i fokusuar tek ne (edhe nëse jeni, por nuk po e shihni atë për shkak të nervave). Sytë e tu janë të bukur … le ta shohin atë.

 

  • Mos u friksoni nga prekja e butë   

Disa prej nesh pëlqejnë “prekjet” më shumë; të tjerët supozojnë se është një pushtim i privatësisë, dhe shumë thjesht nuk janë mësuar me dashuri fizike, veçanërisht në prani të një takimi të ri.

Prekja është një pjesë e madhe e flirtimit, por nuk duhet të jetë asgjë e dobët apo edhe së jashti seksualisht. Vetëm prekja më e vogël në krah, këmbë ose dorën e tij mund të jetë e mjaftueshme për të sinjalizuar flirtim, pa ngathtësi, të cilat menjëherë mund të rrisin lidhjen dhe eksituese.

 

  • Luajtja e lehtë me flokët tuaj vërtetë funksionon

Duke luajtur me flokët tuaj duke i shtyrë ato mbi shpatullat tuaja ose lëvizja e dorës përmes tyre mund të jetë një teknikë e fuqishme flirtimi. Nëse kjo është për shkak se feromonet janë lëshuar ose është e lidhur me seksualitetin është për debat të vazhdueshëm. Çështja është, ajo funksionon, ndoshta edhe për shkak të misterit që qëndron pas saj.

Flirtimi është mbi të gjitha mesazhet e fshehura në akte që nuk janë domosdoshmërisht seksuale, por përçojnë joshjen. Burrat janë krijesa vizuele dhe gjeste të thjeshta, të tilla si luajtja e lehtë me flokët tuaj, mund të rrisin ndjenjën e pritjes dhe, për rrjedhojë, kënaqësinë në lojë të flirtimit.

8 Mënyra të Thjeshta që Përmirësojnë Flirtimin Tuaj

  • Bëhu i lazdruar

Mos harroni se kur ishe në shkollë dhe shumica e vajzave ishin në dashuri me atë djalë të pacipë, të qeshur, por vetëm mjaft keq për të qenë tërësisht intrigues? Ndonjëherë, jeta merr rrugën dhe harrojmë se luajtshmëria është një nga cilësitë më atraktive të një personi, në kërkim të karrierave, parave dhe objektivave gjithnjë në zhvillim.

Vendosni seriozitetin për pak kohë në takimin tuaj të ardhshme dhe çlirojeni ndjenjën tuaj të argëtimit. Ngacmimi i një njeriu dhe të qenit i gjallë dhe i pacipë është një mënyrë e garantuar për të ngritur flirtin në çdo bisedë.

 

  • Mbrojeni veqantinë tuaj

Lënja e cilësive tuaja unike të shkëlqejnë është një qasje e mrekullueshme flirtimi. Asnjëri prej nesh nuk dëshiron të dalë në takim me njerëz kopjues, edhe nëse ato janë flirtime jashtëzakonisht të mira. Burrat dëshirojnë të përjetojnë personalitete të reja, ide të freskëta, njohuri frymëzuese dhe që vijnë nga të folurit me gratë që shprehen plotësisht dhe nuk kanë frikë të vënë veten e tyre të vërtetë aty.

Flirtimi nuk ka të bëjë me ‘duke u përpjekur’ të jetë një mënyrë e caktuar. Të gjitha teknikat në botë nuk do të ndihmojnë nëse nuk i mbushni ato me unitetin tuaj të veçantë, spektakular. Mbrojtja e veqantisë tuaj dhe dhënia e një shijë takimit tuaj është një kombinim i pamposhtur. Është përbërësi kyç që ndez zjarr poshtë të gjitha teknikave ‘të zakonshme’ të flirtimit dhe i kthen ato në artin e joshjes.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com