Lart

10 Këshilla për ta Mbajtur Burrin Tuaj Ekspert të Besnikërisë

 

Shumica e burrave nuk tradhëtojnë sepse ata nuk ju duan më. Burrat tradhëtojnë sepse duan ndryshime në jetën e tyre seksuale.

Disa ankohen se janë të mërzitur. Ata duan të ndjehen të adhuruar nga partneret e tyre. Ata duan të pohojnë lirinë e tyre. Ata janë të lodhur duke ju zhgënjyer.

Ata duan një partnere që i vendos ata në qendër të jetës së tyre dhe ata nuk ndjehen më si prioritet në jetën e tyre.

Ndonjëherë është për shkak se po flisni gjuhë të ndryshme të dashurisë dhe disa burra thonë se është një direktivë biologjike për të krijuar me sa më shumë gra të jetë e mundur për mbijetesën e specieve.

Cilado qoftë arsyeja, burrat kanë një nevojë të lindur që të ndjehen të respektuar dhe të vlerësuar nga partnerët e tyre. Është më shqetësuese që një burrë të kuptojë se ai e ka zhgënjyer partneren e tij në një farë mënyre. Ai dëshiron të jetë heroi i saj.

Pra, këtu janë 10 mënyra për të parandaluar burrin të të tradhëtojë:

Ji e gatshme të fillosh seksin

Burrat e barazojnë seksin me dëshirën. Bëni që burri juaj të ndjehet i dëshiruar duke shprehur dashurinë tuaj në mënyrë fizike.

Ji e hapur të eksperimentosh

Mund të jetë e lehtë për t’u rehatuar dhe frika e të panjohurës mund t’ju ndalojë të jeni të hapur ndaj përvojave të ndryshme seksuale.

Lejo burri tënd të provojë gjëra të reja me ju. Nëse nuk do, do të jetë dikush tjetër që do. Unë nuk jam duke thënë që të angazhoheni në aktivitete seksuale nga të cilat ju vjen të pështirë, por lejoni vetes të përjetoni gjëra të reja me burrin që doni.

Mos u akomodoni së tepërmi

Ndonjëherë në një lidhje, gruaja mund të rehatohet shumë.

Burrat hyjnë në marrëdhënie me një pasqyrë shumë të qartë të asaj që duket si një partner i jetës dhe kjo shpesh është në kontrast të fortë me të cilën ai mund të jetë takuar rastësisht. Gratë punojnë për t’u bërë personi që partneri i tyre dëshiron që ato të jenë dhe duke vepruar kështu, ato humbasin veten. Një ditë, burri i tyre e kupton se kjo është ajo që ai kërkoi, por ai nuk është i sigurt se kjo është ajo që ai vërtet dëshironte.

Mbani një ndjenjë të shëndoshë për vetën në marrëdhënien tuaj.

Mos u bëjë shumë kontrolluese

Shpesh pa e kuptuar, kur hyjmë në një lidhje, përpiqemi të kontrollojmë personin tjetër për të bërë atë që duket më e mira për ne.

Ne angazhohemi në zakone destruktive të marrëdhënies të tilla si ankim, fajësim, kritika, zhurma, kërcënim, ndëshkim dhe ryshfet ose shpërblim për të kontrolluar.

Sigurohuni që ai e di se sa e vlerësoni atë

Ndonjëherë kur gratë “marrin” djalin dhe martohen, ato fillojnë të kenë një ndjenjë të rreme sigurie. Mos harroni, të gjitha marrëdhëniet janë vullnetare.

Një person mund të largohet në çdo kohë. Me shkallën e shkurorëzimit në këtë vend, duhet të kujtojmë se sa e rëndësishme është të mbash një marrëdhënie pozitive, jo thjesht të fitosh një.

Le të ketë kohë për veten e tij

Disa burra tradhëtojnë sepse fillojnë të ndjehen të pushtuar nga marrëdhënia.

Përfshirja në një aferë mund t’u japë atyre ndjenjën e lirisë të cilën e humbin në një marrëdhënie. Lejoje burrin tënd të ketë kohë për veten pa ty. Mos u mundoni të monopolizoni të gjithë kohën e burrit tuaj. Ji e hapur për kohën që ai kalon me miqtë, ndjekë hobi, etj. që ai të mos ndjejë se nuk ka liri.

Ji e vetëdijshme për emocionet tua

Jemi apo jo të vetëdijshme për këtë, gratë janë mjeshtra në përdorimin e emocioneve të tyre për të komunikuar pa folur ndonjë fjalë. Ne komunikojmë zemërimin, tërbimin, trishtimin dhe zhgënjimin që pranohet nga partnerët tanë.

Në vend që ta marrin atë si një shenjë për të bërë diçka ndryshe, disa burra fillojnë të kërkojnë një partner tjetër, i cili i idolizon ata ashtu siç e keni bërë ju. Mos harroni, burri juaj dëshiron të dijë që ai ju ndriçon – jo që vazhdimisht ju zhgënjen.

Prioritizoni marrëdhënien tuaj

Shpesh, kur një burrë tradhëton, ju do të gjeni se gruaja gjithashtu ka një “marrëdhënie” që nuk është seksuale. Është më e përshtatshme për shoqërinë.

Kjo “aferë” merr formën e përcaktimit të përparësisë së diçkaje, çdo gjëje, mbi marrëdhënien. Kjo mund të jetë një punë, fëmijë, një i afërm i sëmurë, një bamirësi apo diçka që e vendos burrin e saj në pozitë më të ulët në shtyllën e saj të totem-it sesa pozicioni i parë.

Prioritizoni marrëdhënien tuaj mbi gjithçka tjetër. Kjo është marrëdhënia që ju dëshironi të zgjasë për gjithë jetën. Gjërat e tjera do të zhduken dhe marrëdhënia do të vazhdojë të jetë aty, nëse ju tentoni me kujdes.

Mësoni gjuhën e tij të dashurisë

Mësoni gjuhën e dashurisë së burrit tuaj dhe flisni atë rregullisht. Ai do ta dijë se ai është i dashur dhe mbetet i vërtetë për ju.

Gjeni modelin e tij të lidhjes

Unë nuk e di se si të luftoj argumentin e biologjisë. Disa burra thjesht besojnë se është e lidhur në gjenet  e tyre për të pasur marrëdhënie seksuale me sa më shumë gra që munden. Nëse ky është burri juaj, ndoshta nuk ka rëndësi se çfarë bëni. Mundohuni të njihni këta burra në fillim duke pyetur për historinë e tyre të takimeve.

Nëse ky është modeli i burrit tënd, ndoshta nuk ka gjasa që ai të ndryshojë vetëm sepse ju e doni atë më së miri. Mbrojtja juaj më e mirë kundër këtij problemi është që të jeni diskriminuese në fillim.

Nëse e keni lexuar këtë artikull dhe pyesni veten, çfarë në lidhje me të? Çfarë ka nevojë ai të bëjë?

Doja të shkruaja një artikull për gratë. Unë takoj më shumë gra në dhimbje për pabesinë e bashkëshortit të tyre se sa që takoj burra. Kjo është për ju.

Nëse nuk jeni të lumtur në marrëdhënien tuaj, mos e fajësoni partnerin tuaj. Shikoni në pasqyrë dhe vendosni se çfarë është ajo që shkakton pakënaqësinë. Nëse doni diçka ndryshe nga burri juaj, kërkojeni atë. Nëse ai ju jep atë që ju dëshironi, atëherë shkëlqyeshëm! Nëse ai nuk e bën atë, atëherë shiko  brenda vetes për zgjidhjen.

Pranojeni burrin tënd ashtu siq është dhe përshtateni veten për të qenë në gjendje më të mirë të menaxhoni marrëdhënien tuaj. Dhe nëse ai shkelë një nga rregullat e tua të panegociuara, ndarja nga ai mund të jetë opsioni juaj më i mirë.

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com