Lart

Si të Ndalojmë së Dyshuari në Partnerin Tonë?

 

Marrëdhënia në të cilën kemi dyshime nuk zgjat shumë. Kujdesi dhe besnikëria janë aspekte të rëndësishme të çdo marrëdhënieje. Pra, nëse nuk mund t’i besoni partnerit tuaj dhe keni frikë nga mosbesimi i tyre, duhet të largoheni nga kjo marrëdhënie. Ne e dimë se duhet të ketë diçka që ju shqetëson me të vërtetë. Por keni nevojë për mbështetjen e plotë të partnerit tuaj. Por nëse vazhdoni të dyshoni për partnerin ata gjithashtu do të shqetësohen dhe do të ndihen jashtëzakonisht të inatosur. Pra, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të mos dyshoni në partnerin tuaj. Hidhni një sy në vazhdim.

Ndaloni se dyshuari ne partner

Ndaloni supozimin:

A e dini  se dyshimi juaj po rritet dita-ditës sepse ju supozoni shumë? Edhe nëse keni dëshmi, supozimi juaj tejkalon çdo gjë. Kjo është arsyeja pse sa më shumë që të ndaloni duke supozuar aq më shumë do të ndiheni të lirë dhe të mendoni pozitivisht. Kjo gradualisht do t’ju ndihmojë të ndaloni së dyshuari në partnerit tuaj.

 

Shmangni spiunimin:

Nëse nuk mund të ndaloni spiunimin ndaj partnerit tuaj, marrëdhënia juaj do të jetë e dështuar.

Spiunimi i partnerit është praktikë jashtëzakonisht e gabuar. Gjithkush ka jetën dhe  privatësinë e tij. Në momentin që ndërhyni në privatësinë e dikujt tjetër, nuk ka më ndjenja pozitive. Pra, pas spiunimit të partnerit filloni të vëni veten në faj dhe ndiheni të stresuar dhe përplot negativitet.

 

Mos u ndikoni nga askush:

Asnjëherë mos besoni në atë që të tjerët ju tregojnë. Deri në kohën që nuk e shihni realitetin para syve tuaj, mos dyshoni. Ju mund të shihni se shumë nga marrëdhëniet po shkatërrohen nga dyshimet e tepruara. Mos u ndikoni nga veprimet e tyre . Respekto partnerin tuaj dhe së pari zbuloni të vërtetën. Kjo do t’ju ndihmojë të shmangni dyshimet.

 

Komunikoni më shumë:

Komunikimi sjell afërsinë dhe largon të gjitha dyshimet.

Sa herë që ndjeheni sikur keni ndonjë dyshim, bëni partnerin tuaj të ditur për këtë. Sa më shumë të komunikoni aq më shumë dyshimet tuaja do të largohen. Mos e mbani brenda vetes. Nëse ia tregon këtë partnerit tuaj, ata do t’ju ndihmojnë të kuptoni realitetin. Pra, flisni në mënyrë të qartë dhe hiqni dyshimet tuaja.

Keni durim:

Asnjëherë mos merrni ndonjë vendim të shpejtë. Nëse e doni partnerin tuaj, atëherë hetojeni situatën aktuale dhe më pas bisedoni me ta. Mos lejoni t’ua shpërlajnë trurin. Jini të fortë dhe keni durim.

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com