Lart

10 Shenjat qe ju keni Partner të Padispunueshem Emocionalisht

Kur ju kushtoni veten në një marrëdhënie, gjithmonë do të prisni që partneri juaj të bëjë të njëjtën gjë. Marrëdhëniet kërkojnë që partnerët të angazhohen, por partnerët e padisponueshëm e shohin këtë krejtësisht ndryshe.

Zakonisht, njerëzit e padisponueshëm emocionalisht janë të përfshirë në marrëdhënie të tjera dhe nuk e vlerësojnë lidhjen me ju.

Përveç kësaj, partnerët emocionalisht të padisponueshëm thuhet se kanë pasur një edukim negativ ose mund të jenë rritur në një mjedis abuziv.

Shenjat ë Partnerit të Padispunueshem Emocionalisht

Më poshtë janë shenjat që ju keni një partner emocionalisht të padisponueshëm:

Mesazhe të përziera

Një person emocionalisht i padisponueshëm do të dëshirojë të jetë në një marrëdhënie me ju tani, por ta ndryshojë atë në minutin e ardhshme. Një nga tiparet më të zakonshme të një personi të padisponueshëm emocionalisht është se ata kurrë nuk kanë një qëndrim. Ata nuk e përgadisin mendjen për të zgjidhur një gjë.

Nëse vini re se partneri juaj vazhdon të dërgojë mesazhe të përziera, atëherë dijeni se keni një person që nuk ka emocione.

Sigurisht, është normale të ngatërroni mesazhet, por jo vazhdimisht.

 

Ata tashmë janë duke u takuar me dikë tjetër

Kjo është një nga shenjat e një partneri emocionalisht të padisponueshëm. Nuk është arsyetim se njerëzit që tashmë janë duke u takuar me dikë tjetër janë emocionalisht të padisponueshëm. Për ta bërë atë më keq, partnerë të tillë nuk do të lejojnë që ju ta dini se po takojnë dikë tjetër.

Në shumicën e rasteve, kjo do të mbetet një sekret deri sa të zbuloni se po takon një person tjetër. Zakonisht këtyre njerëzve nuk u interesonë dhe mund të mos shqetësohen se si do të ndiheni kur të zbuloni se po takojnë dikë tjetër.

Këto ditë, lidhjet kanë për qëllim të jenë të hapura. Nuk ka asgjë që duhet të jetë sekret, dhe nëse jeni të bekuar që keni të tillë, atëherë keni të drejtë.

Problemi këtu është se njerëzit që përpiqen të fshehin statusin e tyre janë ndoshta emocionalisht të padisponueshme dhe ju duhet t’i mbani larg.

 

Nuk i interesojnë ndjenjat tuaja

Partnerët emocionalisht të padisponueshëm në shumicën e rasteve nuk iu intereson si ndiheni. Ata janë thjeshtë egoistë dhe duan të mendojnë vetëm për veten e tyre. Ata i japin vetes shumë vëmendje në krahasim me ju, gjë që është e tmerrshme.

Ju do të shihni se çdo gjë që bëjnë përfshin vetëm veten e tyre. Ata nuk duan të kujdesen për askënd tjetër. Përveç kësaj, këta njerëz kanë ego që nxisin veprimet e tyre egoiste. Gjëja më e mirë për të bërë është të qëndroni larg nga njerëz të tillë, sepse kjo është tashmë një shenjë e një partneri emocionalisht të padisponueshëm.

 

Ata vlerësojnë pjesën seksuale të lidhjes

A keni një partner i cili dëshiron që të bëni seks gati çdo herë? Nëse po, atëherë kjo është një shenjë e një partneri emocionalisht të padisponueshëm. Përkundrazi, një person i përkushtuar në një lidhje nuk do ta kërkojë këtë çdo herë.

Partnerët emocionalisht të padisponueshëm do të zgjedhin që të kenë marrëdhënie të cekëta ku mund të marrin kënaqësinë e tyre dhe të hidhen tek tjetra.

Zakonisht, njerëzit emocionalisht të padisponueshëm nuk do të kenë biseda të thella me ju. Ata gjithmonë do të përpiqen të ju injorojnë , sepse e vlerësojnë vetëm seksin.

Flet negativisht për lidhjet e kaluara

Sigurisht, ndërprerjet e lidhjeve mund të ju lëndojnë, por pse duhet të flasë partneri juaj për këtë çdo herë. Nuk ka nevojë të vazhdosh të flasësh për diçka që sapo ke lënë. Pra, nëse partneri juaj vazhdon t’i fajësojë të dashurat e tyre, atëherë ju keni një partner të padisponueshëm emocionalisht.

Për shkak se ky person ka një qëndrim negativ, ata nuk mund të bëjnë një lidhje të funksionojë. Pra, shmangni ata. Që një lidhje të ketë sukses, duhet të ketë aspekt të angazhimit nga të dy. Nëse asnjëri prej jush nuk është, sigurisht, do të dështojë.

 

Mendimet përfundimtare

Ju meritoni një lidhje të shëndetshme dhe jo atë që është e ftohtë. Prandaj, shenjat e mësipërme duhet t’ju udhëzojnë mjaftueshëm për të ndërmarrë veprime dhe për të kërkuar një marrëdhënie më të mirë.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com