Lart

10 Mënyra për t’i Treguar Partnerit se Jeni në Dashuri

Ka një milion mënyra për t’i treguar partnerit që e doni se sa ju intereson. Këto akte dashamirëse mund të bëjnë dallimin në mes të një marrëdhënie të përkrahur reciprokisht dhe emocionalisht dhe një që ju lejoni të ndodhë në vete. Sa më shumë energji të vendosni në dashuri, aq më shumë do të merrni në kthim. Është kaq e thjeshtë.

Këtu janë disa sygjerime:

tregoni partnerit se e dashuroni

Mos harroni të flirtoni

Unë e di që ju mbani mend se si, por ndoshta ju mund të rritni lojën tuaj pak. Çiftet që angazhohen në flirtim me njëri-tjetrin kanë më shumë jetë të përmbushur në seksionin e përgjithshëm dhe shumë më të mirë se ata që thjesht shkojnë në shtrat dhe e “bëjnë atë”.

 

Dëgjoni të dashurin tuaj

Unë kam qenë duke përdorur emra përkdhelës me të dashurën, por pas disa muajsh, ajo më kërkoi ta thirrja me emrin e saj në vend të fjalës “zemer”. Ajo e bëri atë të ndiente se fjalët e mia ishin për qëllim vetëm për të.

 

Përjetoni gjëra të reja së bashku

Çiftet që bëjnë gjëra së bashku që ata kurrë nuk i kanë bërë më pare, para se të afrohen më shumë në këtë proces, sepse këto përvoja të reja lëshojnë oksitocinin e hormoneve, i njohur edhe si “hormoni i përqafimit”. Edhe sikur të ishit pak të shqetësuar për të shkuar në atë kafaz peshkaqeni, ju do të keni shumë gjëra për të treguar më vonë dhe shumë energji për të ndarë.

 

Mbani njëri-tjetrin të shëndetshëm

Mos u bë diktator, por kur e shihni partnerin tuaj duke bërë një zgjedhje të dobët, thuaji diçka. Më pëlqen kur partneri im më sjell një  shishe me ujë dhe më merr pije të shëndetëshme. Unë jam i gjithë për zgjedhje të shëndetshme, por më duhet një ndihmë e vogël që i bëj ato kohë pas kohe.

 

Ndërtoni diçka së bashku

Nuk ka rëndësi se çfarë. Mund të jetë aq e thjeshtë sa mbjellja e luleve të reja ose si fillimi i një biznesi. Po, do të ketë disa punë, por afërsia që përjeton si rezultat mund ta bëjë atë të duket më shumë si një pushim nga jeta juaj e rregullt sesa një punë e përditshme.

 

Flisni për ndjenjat tuaja më të thella

Të jesh në gjendje të ndash gëzimet dhe dhimbjet më të mëdha do të thellosh marrëdhënien tënde. Kur dikush kupton humbjet tuaja, nuk ju gjykon për ndjenjat tuaja dhe do t’ju mbështesë në shërimin tuaj, që tingëllon si dashuri për mua. Vetëm mos harroni të ktheheni partnerin tuaj në terapistin tuaj.

 

Shkoni për kontrollë vjetore të çifteve

Nëse keni qenë në këshillime për çifte, atëherë kthimi për të vizituar terapistin tuaj duhet të jetë një gjë e lehtë për të bërë. Ju nuk po filloni; përkundrazi, po konsolidoni fitimet që keni bërë dhe festoni rritjen tuaj. Nëse nuk keni një terapist, mund të dëshironi të drejtoheni edhe te udhëheqësi i shtëpisë tuaj të adhurimit.

10 Mënyra për t'i Treguar Partnerit se Jeni në Dashuri

Kujtoni angazhimet, edhe nëse nuk jeni i martuar

Duke e ditur se ai që doni, dëshiron të jetë me ju përgjithmonë është një mënyrë e mrekullueshme për të kaluar jetën. Është ushqim emocional për shpirtin tuaj. Dhe ngroh zemren kur personi që ka më së shumti rëndësi për ju, ju përkujton se ndjehet në të njëjtën mënyrë.

 

Jini të sjellshëm me familjen e partnerit dhe të afërmit e tij

Nëse jeni të përfshirë me dikë, jeni gjithashtu të përfshirë me miqtë dhe familjen e tij / saj. Shanset janë që nuk do ju pëlqejnë të gjithë në jetën e partnerit tuaj, por kjo është normale. Ju duhet të mbani mend se nuk është vendi juaj për të qenë kritik ndaj njerëzve në jetën e tij ose të saj, por është mirë të dëgjoni kur partneri juaj dëshiron të flasë për familjen. Të qenurit neutral në këtë fushë mund ta bëjë jetën më të lehtë.

 

Mësoni partnerit tuaj atë që dini më së miri

Kam kënduar dhe kam luajtur me kitarën gjithë jetën time, dhe dashuria ime me të vërtetë e gëzon atë (shumicën e kohës). Kohët e fundit ajo ka filluar të këndojë së bashku me mua, dhe unë po i tregoj asaj pak për kitarë. Është kënaqësi për të ndarë atë që dini me partnerin tuaj; E rekomandoj shumë.

Këto janë vetëm disa mënyra për t’u afruar me atë që e doni dhe që ju pëlqen. Nuk është kurrë tepër vonë për të forcuar lidhjen tuaj.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com