Lart

5 Shenja që Duhet të Martoni të Dashuren Tuaj

Nëse jeni në lidhje dhe keni martesën në mendje, është e rëndësishme të shikoni cilësitë që do ta bënin gruan një grua të mirë. Ju dëshironi të shikoni për karakteristika të caktuara që do të përfitojnë marrëdhënien tuaja në afat të gjatë.

Ju duhet të kërkoni më shumë se atribute fizike që të ju duket  shumë tërheqëse dhe të keni kimi të pamohueshme mes vete. Jo çdo grua do të bënte një bashkëshorte të mirë, aq më pak një nënë të mirë për fëmijët.

Shenja që Duhet Martoheni

Këtu janë pesë shenja që tregojnë se e dashura juaj gjithashtu do të jetë një grua e mrekullueshme:

 

  1. Ajo është e pavarur

Një grua e pavarur është një zgjedhje e mirë sepse e dini se ajo nuk do të mbështetet te ju për të qenë e lumtur, e zënë dhe për t’u kujdesur. Një grua e pavarur ju dëshiron më shumë sesa që ka nevojë për ty; ajo nuk humbet kontrollin nëse nuk dëgjon prej jush për një ditë dhe nuk do të kërkojë shumë nga koha juaj.

Kjo lloj gruaje do të bëjë një grua më të mirë se ajo që kërkon vëmendje dhe siguri të vazhdueshme nga ju. Një grua e pavarur është e fortë, e sigurt dhe nuk ka frikë të jetë e vetme.

Kuptoni që ndërvarësia është e shëndetshme. Lloji i pavarësisë që gruaja juaj duhet të ketë, ka të bëjë me aftësinë e saj për të funksionuar plotësisht vetë. Por, ajo gjithashtu di se si të ju kërkojë, kur ajo ka nevojë për ju dhe mund të varet nga ju emocionalisht.

 

  1. Ajo është e qetë

Një grua që është e qetë është shumë më tërheqëse sesa ajo që frustrohet nga çdo çështje e vogël. Ju dëshironi një grua që do të mbetet mjaft e qetë në situata stresuese. Kjo nuk do të thotë se ajo do të jetë e përkryer dhe kurrë nuk do të shqetësohet, por ajo nuk do ta humbasë atë në çdo gjë që shkon keq. Ajo e di se si të merret me emocionet e saj dhe mendon para se të flasë.

Ju gjithashtu duhet të mendoni se ajo është një burim i mirë për kohët kur mund të jeni nën stres. Ju mund të mbështeteni në aftësitë, inteligjencën dhe mendimet e saj kur nuk mundeni.

 

  1. Ajo është e mirëmbajtje së ulët

Vetëm për shkak se një grua është e mirëmbajtje së ulët nuk do të thotë se ajo nuk kujdeset fare për veten, por ajo nuk do të harxhojë orë të tëra duke u përgatitur për një takim.

Një grua me mirëmbajtje të ulët nuk grumbullon shumë kozmetikë, nuk harxhon shumë para në këpucë dhe rroba, ose ka nevojë për kujtime të vazhdueshme që e doni mënyrën se si ajo duket. Ajo krenohet nga mënyra se si duket pa u munduar shumë.

Një grua e mirëmbajtjes së lartë mund të mos jetë me ju në të mirë dhe në të keqe. Çfarë ndodh kur ju nuk mund t’i plotësoni nevojat e saj? Ju nuk duhet të shqetësoheni se ky person do të largohet nga ju ose do të kërkojë diku tjetër për të ruajtur zakonet e saj të shtrenjta.

 

  1. Ajo mbështet qëllimet tuaja

Një grua që mbështet qëllimet tuaja personale dhe të karrierës do të bëjë një grua të mirë. Ky lloj gruaje kupton se jo gjithçka do të jetë rreth saj ose ju si një çift.

Ndërsa ju të dy do të keni qëllime individuale, ajo do të jetë nga ana juaj duke mbështetur përpjekjet tuaja. Ajo nuk do të ndihet e kërcënuar nga koha dhe energjia që ju shpenzoni në arritjen e qëllimeve tuaja, sepse ajo do të ketë të sajën.

Qëllimet tuaja duhet gjithashtu të koordinohen mirë. Ato nuk duhet të jenë aq të ndryshme sa të shkaktojnë çarje mes ju të dyve. Duke e ditur se bashkëshortit juaj do të i’u mbështesë, do t’ju ndihmojë të përmbushni ato synime.

 

  1. Ajo mbronë veten e saj

Nëse ajo mbrohet nga ju, një anëtar i familjes ose një mik, ju dëshironi një grua që nuk do t’i lejojë njerëzit ta trajtojnë atë keq. Ju nuk dëshironi një grua që do të pranojë sjelljen tuaj të keqe ndaj saj ose në përgjithësi. Ju me gjasë do të humbni respektin për të.

Një grua që ngrihet për vete ka besim në veten e saj dhe nuk do të lejojë që dikush ta abuzojë, ta ulë poshtë ose të veprojë sikur mendimet e saj të mos kenë rëndësi.

Nëse dëshironi të martoheni, është e rëndësishme të shikoni cilësitë që tregojnë se gruaja që po takoni, që është e aftë të jetë e vetme, e fortë dhe e përgjegjshme. Martesa nuk është diçka që duhet marrë lehtë dhe ju doni të merrni vendimin më të mirë për jetën tuaj.

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com