Lart

Si të Gjeni Gruan e Duhur

Kur bëhet fjalë për gjetjen e një të dashurën, unë besoj se burrat duhet të aspirojnë për standard sa më të lartë të mundshëm. Ose më të mirën ose asnjë tjetër. Llojin e gruas që juve i’u duket më tërheqëse dhe asgjë më pak. Mos ndryshoni mendjen.

Para se të arrijmë tek argumenti “standardi i atraktivitetit të të gjithëve është i ndryshëm”, më lejoni të bëj të qartë: Kur përdoret termi “atraktiv” në këtë post, i referohet TOP 1% të grave që juve i’u duken tërheqëse.

Për meshkujt mesatarë të cilët nuk dëshirojnë të jenë më shumë se mesatarja ose të lënë zonën e tyre të rehatisë, ky post ndoshta do të thumbojë egon tuaj, por kjo është në rregull. Quit Porn, Get Girls nuk janë për burrat që duan të qëndrojnë në zonat e tyre të rehatisë.


si te zgjedhni gruan e duhur

Si e dini kur jeni duke u stabilizuar?

Lehtë. Shkruani çdo kategori të gruas që mendoni se është “jashtë ligës suaj”.

“Jashtë ligës tuaj” nënkupton gratë që posedojnë atribute të ndryshme fizike, etnike, madje edhe racore që juve i’u duken jashtëzakonisht tërheqëse. Ato janë kaq tërheqës për ju saqë ju i keni përjashtuar ato tipare deri në atë pikë që ju të ndiheni të padenjë për t’i përjetuar ato seksualisht.

Sipas kategorisë, unë nënkuptoj të listoni GJERËSISHT çdo lloj gruaje që ndjeni se do të ishte frikësuese te bisedoni me të. Disa shembuj:

 • Modelet e Fitness
 • Gratë atraktive aziatike
 • Striperet
 • Adoleshentet
 • Gratë zezake me ngjyrë të hapur të lëkurës dhe me sy të gjelbër

Mos listoni gratë që mediat ju tregojnë se juve duhet të i’u duken atraktive, gratë që miqve tuaj u duken tërheqëse, ose gratë që familja juaj mendon se janë përshtatje e mirë për ju.

Ekzistojnë katër arsye kryesore përse ju duhet të zgjedhni gjithmonë gratë që janë më tërheqëse për ju dhe të mos bëni ndryshe.

 

Unë do të filloj me më të diskutueshëmën më parë:


Është mënyra më e lehtë dhe më e besueshme për ta kuptuar me saktësi sa i lartë është vetëvlerësimi i një njeriu. Po. Çfarë lloj gruaje është duke takuar dhe duke pasur marrëdhënie seksuale ai? Sa tërheqëse është ajo dhe si e trajton ai në marrëdhënien e tyre?

Do t’u kthehemi këtyre pyetjeve më vonë. Ne gjykojmë njerëzit sipas asaj se sa tërheqëse janë gratë e tyre. Gratë e bëjnë këtë, dhe burrat gjithashtu.

Sa më tërheqëse dhe femërore është një grua, aq më e lehtë do të jetë të hyni në një marrëdhënie me të ose të bëni seks me të. Gratë femërore, si rregull, i përgjigjen sjelljeve dhe personaliteteve mashkullore. Duke “përgjigjur”, nuk do të thotë domosdoshmërisht pozitivisht, por një përgjigje është më mirë se sa të hedhësh poshtë.

Takimi me një grua që ju duket shumë tërheqëse kërkon besim, aftësinë për të lehtësuar pasigurinë dhe njëfarë nervozizmi në fillim. Tejkalimi i këtyre pengesave dhe përmirësimi i besimit tuaj është thelbësor për zhvillimin tuaj si njeri.

Nëse e shpenzoni rininë tuaj duke u frikësuar nga gratë tërheqëse, ju vetëm duhet të fajësoni veten kur jeni duke e shtyrë 50 vjeç.

 

Kjo është mënyra e vetme për të qenë në një marrëdhënie ose për të bërë seks me gruan që dëshironi vërtet. Po, ju mund të keni marrëdhënie seksuale ose të jeni në një lidhje, por a jeni duke bërë seks ose a jeni në një marrëdhënie me GRUAN QË DËSHIRONI?

Nëse jeni tërhequr dhe dëshironi gratë aziatike në të 20at e tyre, por 9 nga 10 gra për të folur janë bjonde, ju nuk do të përfundoni me gruan tuaj ideale.

Çfarë ndodh nëse i afrohesh femrave që i’u duken tërheqëse dhe refuzoheni shumicën e kohës? Nuk ka rëndësi. Nuk ka rëndësi se sa e vështirë është për shkak se gratë që ju do të merrni eventualisht – për seks ose për një marrëdhënie – gratë që dëshironi dhe ato që ju do të gëzoni duke kaluar kohë.

Dilema mes dukjes dhe personalitetit

Kthehemi tek çështja e vetëbesimit. Shumica e njerëzve që nuk janë duke u takuar ose nuk janë duke pasur marrëdhënie seksuale me gruan apo gratë që ata dëshirojnë, kanë tendencë të bien në të njëjtën justifikim të lodhur: “Unë duhet të zgjedh midis pamjes dhe personalitetit”.

Kjo është shpifje.

Kur takon një burrë që pretendon se dëshiron më shumë nga një grua sesa vetëm dukjen, pastaj e lidh atë me “faktin” që gratë tërheqëse kanë vetëm pamjen e tyre për të mbështetur, ju keni takuar një shpifës.

 

Shembuj tipikë të “standardeve” shpifëse të dhëna nga burrat për të racionalizuar faktin që nuk kanë gra tërheqëse në jetën e tyre janë:

 • “Unë dua një grua me inteligjencë”
 • “Unë dua një grua me personalitet”
 • “Dua një grua të dashur.”
 • “Dua një grua të talentuar.”

Këto janë të gjitha tipare të admirueshme dhe çdokush duhet të aspirojë deri më sot gruan që zotëron disa ose të gjitha këto cilësi. Ekziston vetëm një paralajmërim për marrjen e një gruaje si kjo: AJO DUHET TË JETË GJITHASHTU FIZIKISHT ATRAKTIVE.

Ju nuk po kërkoni një ligjeruese të PhD-së, një ambientaliste, një kujdestare, një këshilltare ose një grua shtëpiake. Ju jeni duke kërkuar një të dashurën.

Shumica e meshkujve nuk i’u afrohen grave që janë në krye të listës së tyre në aspektin e atraktivitetit sepse:

 

 • Kanë frikë nga refuzimi.
 • Janë të frikësuar.
 • Ndihen të padenjë për të bërë kontakt me to për qëllimin eksplicit për seks apo intimitet.

Kur ndiheni të padenjë për vëmendjen e një gruaje atraktive, ju krijoni dhe merrni pjesë në vazhdimësinë e pretendimeve qesharake / miteve që pranohen si të vërteta universale nga shumica e burrave.

Si të Gjeni Gruan e Duhur

Të afruarit ndaj gruas së duhur.

Ndonjëherë gratë janë me miqtë e tyre, me një mik, dhe rrallëherë vetëm. Nëse ajo është në një bar me një djalë (me gjasë jo të dashurin e saj), duke blerë vetëm ose pirë verë me shoqet e saj, është detyrë, obligim dhe përgjegjësi e juaj të afroheni dhe të bisedoni me qëllimin parësor të të shfaqurit interesin tuaj në një mënyrë simpatike, të denjë dhe mashkullore.

Mendësia për të poseduar është kjo:

“Unë jam më i rëndësishëm se çfarëdo që ajo po bën dhe kushdo me të cilin ajo është angazhuar në këtë moment”.

Asgjë nuk duhet të qëndrojë në rrugën tuaj. Mos prisni që ajo të bëjë kontakt me sy, në fakt, mos prisni asgjë. Sa më gjatë që prisni për t’u afruar, aq më shumë ankth do të ndërtoni. Ankthi çon në paralizë. Ju nuk i afroheni dhe çdo herë që nuk i afroheni, vetëbesimi juaj ulet.

Përjetimi i ankthit kur përballeni me afrimin e një gruaje atraktive të ftohtë është normale. Mënyra e vetme për ta kapërcyer është që gradualisht të desensitizoni veten në procesin e afrimit të grave. Ankthi i qasjes ishte një nga pikat më ngjitëse të mia, gjatë të njëzetave.

 

Afrimi ndaj grave tërheqëse është gjithmonë një situatë e favorshme. Ju nuk humbni kurrë.

 • Ndjenja e ankthit është e pakëndshme. Të krijosh një ndjenjë të pakëndshme dhe të mos bësh asgjë për këtë është një humbje e energjisë. Mos u shqetësoni për asgjë – afrohuni gjithsesi.

 • Nëse ankthi juaj shkakton që një grua të të refuzojë, është në rregull. Fakti që ju keni bërë përpjekje për t’iu afruar asaj përgjithmonë rritë besimin tuaj. Çdo hap i vogël llogaritet.
 • Të afruarit një grua kërkon siguri. Ju do të habiteni me numrin e grave tërheqëse që do t’ju përgjigjen thjesht sepse keni marrë RREZIKUN që t’i afroheni atyre. Sa më shumë që jetoni në rolin tuaj si një mashkull mashkullor, aq më pranuese do të jenë gratë ndaj juve.

Në përfundim, kurrë mos komprometoni për llojin e gruas që dëshironi në jetën tuaj. Jeta është shumë e shkurtër për t’i dhënë vetes justifikime ose t’i kushtoni vëmendje miteve të lodhura dhe gjërave të pakuptimta politike. Bëni atraktivitetin një prioritet dhe filtroni tiparet e dëshirueshme në vijim. Gjithmonë përcaktoni marrëdhëniet tuaja me gratë, dhe mos u mbytni në një marrëdhënie të papërmbushur me një grua që nuk ju pëlqen.

Nëse vuani nga ankthi social ose ankthi i afrimit, bëjeni prioritet ta trajtoni këtë çështje sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com