Lart

Pirja e duhanit nuk është më seksi

Pirja e duhanit, përveç se dëmton shëndetin, dëmton edhe jetën e dashurisë.

Një sondazh i kryer nga aplikacioni i takimeve Dua në një kampion prej 460,000 përdoruesish ka regjistruar disa të dhëna interesante kur bëhet fjalë për jetën e dashurisë së duhanpirësve.

Gjegjësisht, siç shkruan Cosmopolitan, personat që janë shënuar si “duhanpirës” në aplikacionin e lartpërmendur kanë marrë 52.7 për qind më pak ndeshje në krahasim me joduhanpirësit.

Gjithashtu, gratë që e përshkruanin veten si jo duhanpirëse morën 63.6 për qind më shumë oferta takimesh sesa gratë që pinin duhan. Bazuar në të dhënat e ofruara, duket se femrat duhanpirëse kanë një numër të kufizuar ofertash takimesh në krahasim me jo-duhanpirësit.

Dhe cili “rregull” vlen për meshkujt?

Pirja e duhanit duket se ka më pak efekt në atraktivitetin e meshkujve, me duhanpirësit që marrin 48.4 për qind më pak oferta për takime.

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com