Lart

5 Shenjat që Gruaja Juaj është e Palumtur dhe Si të rregulloni Lidhjen tuaj

Gjithmonë marrëdhëniet martesore përballen me uljet dhe ngritjet e saj dhe zhvillohen mirë përmes një serie grindjesh, keqkuptimesh dhe çështjesh. Megjithatë, një martesë e suksesshme është ajo ku dy njerëz formojnë një lidhje unike të të kuptuarit dhe tolerancës ndaj mangësive të tjetrit dhe shfaqin ndjenjat e pranimit të ndërsjellë.

Pastaj ka raste kur njëri partner është injorant i lumtur kur ata nuk janë në dijeni të pakënaqësisë dhe shqetësimit të partnerit të tyre. Meshkujt sidomos në kohë nuk janë të vetëdijshme për ndjenjat dhe emocionet e grave të tyre. Ata janë aq të zënë me punë dhe nuk i vënë re gratë e tyre në kohë dhe nuk i kushtojnë vëmendje nevojave dhe problemeve të tyre.

si te rregulloni lidhjen tuaj

Lista e mëposhtme thekson disa shenja ndaj një gruaje të pakënaqur:

 

Gjithmonë negative

Një grua e zhgënjyer dhe e mërzitur do ta projektojë pakënaqësinë e saj në një mënyrë shumë negative. Ajo ka të ngjarë të përgjigjet në një ton negativ në shumicën e temave.

 

Nuk bën më përpjekje

Ajo do të shfaqë moskokëçarje dhe pakujdesje të pazakontë për martesën dhe përgjegjësinë që vjen me të.

Nëse me partnerin zhgënjyes nuk thotë asgjë më shumë se thjesht fjalët “Më vjen keq” pa ndonjë shpjegim dhe shenja keqardhjeje, ajo është e trishtuar, por nuk kujdeset aq sa të pastrojë çdo keqkuptim dhe të paraqesë pikëpamjet e saj.

 

Nuk i merr gjërat personale

Një shenjë tjetër e dukshme e një gruaje të pakënaqur është lidhja që mungon mes jush. Ajo kurrë nuk dëshiron të diskutojë hobi, emocione, ëndrra, ambicie, frika apo edhe të ardhmen e saj së bashku me ju.

 

Ajo duket më e lumtur pa ty

Kjo shenjë i bën burrat më të çmendur sepse nuk mund të kuptojnë se pse gratë e tyre duken më të lumtura me njerëz të tjerë dhe jo aq shumë në shoqërinë e tyre. Nëse bashkëshortja juaj bën plane me miqtë dhe kolegët për të skemuar aktivitete argëtuese me ta dhe duket më e gjallë në praninë e tyre, është një shenjë e qartë se ajo preferon më shumë shoqërinë e të tjerëve sesa tuajën.

 

Ajo ju kundërshton

Nëse gruaja juaj e pakënaqur i përgjigjet çdo shqetësimeve të tua lidhur me sjelljen e saj të kohëve të fundit dhe me sjelljen kapriçuese me “Unë jam mirë” ose “asgjë nuk është e gabuar”. Është një shenjë e qartë se ajo është aq e shkëputur sa nuk ndihet mire ti diskutojë problemet e saj më me ju. Kjo është provuar të jetë shumë e dëmshme për marrëdhëniet.

Si të rregulloni marrëdhënien tuaj

Mund të duket si një fund për martesën tuaj, sepse të gjitha përpjekjet tuaja të pajtimit duken të padobishme kundër sjelljes së ftohtë të gruas së pakënaqur, por mos e humbni shpresën.

Ka mënyra për të shpëtuar martesën tuaj dhe për të ndihmuar kthimin e gëzimit të gruas dhe marrëdhënies suaj:

 

Kujtoni partneres suaj (dhe vetes) që e vlerësoni atë

Pas disa vitesh në martesë, mund të duket e pakuptimtë të bëjmë shumë përpjekje dhe shumë më të lehtë dhe joshëse për t’u vendosur në një rutinë të vështirë, megjithëse të rehatshme. Megjithatë, një rutinë afatgjate mund të jetë rrezik për një martesë.

Ju kurrë nuk duhet të ndaloni ta falënderoni dhe ta vlerësoni gruan tuaj që ndihmon me punët dhe që kujdeset për fëmijët , sepse mund të ndihet si e nënvlerësuar.Planifikoni pazaret me të dhe udhëtimet çdo herë pasi mund të ketë një efekt shumë pozitiv në gruan tuaj dhe disponimin e saj.

5 Shenjat që Gruaja Juaj është e Palumtur dhe Si të rregulloni Lidhjen tuaj

Jini të sjellshëm

Nuk është e pazakontë të keni një ditë të keqe në punë ose të jeni shumë të lodhur dhe të zhgënjeni gruan tuaj gabimisht. Kjo mund të shkaktojë tendosje në marrëdhënien e dikujt me partnerin e tyre, pasi krijon një lloj tensioni mes të dyve. Duke e bërë atë të duket se gruaja fajësohet për çfarëdo problemi apo pengesë me të cilën burri po përballet në punë.

Është e rëndësishme të kuptojmë se ti dhe gruaja jote jeni në të njëjtën ekip dhe ajo është dhe do të jetë gjithmonë në anën tuaj. Ju duhet të jeni të sjellshëm me të, sepse edhe ajo ka problemet dhe shqetësimet e saj dhe duke iu shfryrë atyre do të përkeqësojë martesën.

 

Kujdes me fjalët

Është jashtëzakonisht e rëndësishme të mos përdorni kushte përgjithësuese me gruan tuaj si “ti gjithmonë” ose “ti kurrë “, ajo vihet në humor të keq dhe zakonisht shkakton argumente midis partnerëve.

Askuj nuk i pëlqen të stereotipizohet ose të përgjithësohet, sepse i bën ata të ndihen më pak individual, me identitet dhe sjellje të veçantë. Përdorni fjalë mirënjohëse dhe pozitive kur përcillni ndonjë mesazh për një kuptim më të mirë për të zhvilluar me gruan tuaj.

 

Mos kini frikë të kërkoni falje

Në një martesë, nuk duhet të ketë një gjë të tillë si egoja. Nëse jeni gjithmonë në faj, së pari duhet të pranoni gabimin tuaj dhe kërkoni falje për sjelljen tuaj. Kjo do të tregojë gruan tuaj se jeni një i rritur i pjekur, i vetëdijshëm për të metat tuaja dhe i gatshëm për të punuar mbi to në vend që të mohoni dhe të luftoni me të mbi të.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com