Lart

Refuzon fejesën, sepse unaza prej $1,500 me diamant “nuk është e shtrenjtë mjaftueshëm”

Kur bëhet fjalë për unaza të fejesës, disa persona shpenzojnë disa mijëra dollarë për një unazë përfikte me diamant.

Por kjo grua, mendon se 1,500 dollarë nuk është shtrenjtë mjaftueshëm, prandaj vendosi ta kthente unazën.

Kjo grua u kritikua shumë në Reddit, sepse përdoruesit që e kishin ndjekur prej vitesh thanë se ajo kishte “qarë me vite të tëra” për faktin që nuk është e fejuar me dikë.

Kur partneri më në fund i propozoi, ajo e refuzoi si shkak se unaza nuk ishte e mjaftueshme për të. Duke postuar në Instagram, ajo iu tha ndjekësve se unaza “as nuk ishte e shtrenjtë, ishte rreth 1,500 dollarë”.

Disa prej komentuesve thanë se 1,500 dollarë janë shtrenjtë mjaftueshëm, dhe se postimi i saj ishte i turpshëm.

Shpërndaj
Storie - Probleme.me