Lart

Gratë Rrëfejnë Ndjenjën e Tundimit për të Tradhëtuar

Mendova për tradhëti kur ish burri im tradhtonte, por morali im dhe betimet e dasmës kishin kuptim për mua – edhe nëse për të nuk do të thonin asgjë.

Unë jam tunduar. Unë kam energji të lartë seksi kurse burri im jo aq shumë. Ai punon shumë dhe nëse ai nuk është në punë, është duke fjetur. Por unë kurrë nuk kam tradhtuar.

Për një minutë, u tundova. Së shpejti ish-bashkëshorti im ishte duke më tradhtuar. Kam pasur prova, dhe sado që doja të i’a ktheja, nuk mund ta bëja. Unë nuk mund të veproja ashtu. Është ndjenjë e tmerrshme të tradhëtohesh.

Isha në një marrëdhënie të pakënaqur që po luftonte në frymëmarrjen e fundit. Isha gjithashtu një studente dhe e ngarkuar me ndjekjen e një grupi vallëzimi bashkëkohor.

Gratë Rrëfejnë Ndjenjën e Tundimit për të Tradhëtuar

Një ditë, u zhvillua një bisedë pas provave të kompanisë dhe u ula pranë koreografit. Ai ishte i mrekullueshëm, i talentuar, kishte një personalitet karizmatik. Ishte një moment që ishim vetëm ne dy, dhe pjesa tjetër e dhomës u zhduk. Kur sekretari i tij thirri një javë më vonë për të parë nëse mund të kthehesha përsëri për një takim, unë u tundova.

Vendosa të përpiqesha ta shpëtoja marrëdhënien edhe një herë. Nuk pendohem për vendimin tim, por mendoj se vendimi im në atë kohë duhet të ishte të uleshim bashkë dhe t’i thoja atij se kemi mbaruar. Tërheqja ime nga një burrë tjetër ishte vetëm një manifestim i të gjitha pakënaqësive që kisha.

Bashkëshorti im dhe unë po luftonim gjithë kohën dhe luftuam shumë pakënaqësi. Isha paksa e tunduar që ta merrja filtrimin me një djalosh në punë – i cili po shkurorëzohej – në një nivel tjetër. Por kur erdhe puna për ta bërë atë, nuk kishte asnjë mënyrë që të i’a bëja atë burrit tim ose ta sabotoja martesën tonë ashtu.

Unë kisha një gjysmë-simpati në një djalë më parë … Ajo ishte më shumë një gjë e mërzitshme unë mendoj, dhe distancova veten pasi ai e bëri të qartë se ai ishte shumë i interesuar.

Burri im ishte shumë i sëmurë dhe ishte në fazën terminale. Kishte një zbrazëti në jetën time për të cilën kisha nevojë dhe doja. Dhe kisha shumë zemërim, sepse para sëmundjes ai më ka tradhëtuar, por e kam falur. Në këtë pikë, unë ndjeva se ishte si ‘çfarëdo që bën …’ Por unë kurrë nuk e kam tradhtuar. Ai jetoi shumë i sëmurë për një vit e gjysmë, dhe qëndrova e përkushtuar ndaj tij. Disa ditë isha e zemëruar, por e dija se e kisha jetën time para meje. Mësova se vetëkontrolli im ishte shumë më i fortë sesa e dija.

Gjatë gjithë kohës që unë kam qenë e martuar për 16 vjet me ish-burrin tim, kam imagjinuar me të  panumërta herë për të qenë me djem të tjerë (djem që unë njihja) dhe jam ndjerë e tunduar. Ish-burri im nuk ishte ideali im në asnjë mënyrë, kështu që me të vërtetë nuk do të duhej ta kisha martuar atë në radhë të parë.

Një gjë me të cilën jam e kënaqur, është pavarësisht se sa me forcë ndihem e tunduar, nuk e kam tradhtuar kurrë. E urrej tradhtinë; më neverit dhe mendoj se nuk ka ndonjë justifikim të pranueshëm për të. Ndihem sikur nëse doni të jeni me dikë tjetër, atëherë jepni fund lidhjes së parë. E detyrova veten të pres një vit të tërë për të takuar dikë, edhe pasi e lashë, duke respektuar mirëqenien e të tjerëve dhe ndjeva se ishte edhe më e shëndetshme për mua. Unë nuk mendoj se do të isha në gjendje të fle natën ose të shihja veten në pasqyrë, nëse do të isha bërë tradhëtare.

Unë jam tunduar. Në mbrojtjen time, vetëm pasi kuptova se ish burri im ishte duke fjetur me gruan e mikut të tij më të mirë, të dashurën e fqinjit, të dashurën e shokut të nipit, dhe disa stripere. Përkundër kësaj, unë kurrë nuk e kam tradhëtuar; thjesht nuk dukej e drejtë për mua. Pavarësisht nga e gjitha dhimbja që ndieja.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com