Lart

Histori e vërtetë: Kam qenë Gruaja Tjetër për Shumë Vite dhe Ai Tash është i Martuar

Marrëdhënia e Vjollcës me Armendin filloi vite më parë si miq, përpara se të përparonte në diçka më shumë – kur ai tashmë kishte një të dashur (tani grua). Ajo humbi virgjërinë e saj me të dhe nuk ka keqardhje për aferën e tyre të vazhdueshme.

“Kam takuar Armendin” online në Facebook, ndoshta katër ose më shumë vjet më parë, nuk e mbaj mend mirë. Unë mendoj se ishte fotografia e tij e profilit ose çfarëdo që ai më tha që më tërhoqi tek ai – ai filloi të më shkruante i pari.

Në atë kohë filluam si miq, pasi ai ishte në procesin e ndarjes me ish të dashurën e tij, dhe më pas ai u takua me një vajzë tjetër, e cila tani është gruaja e tij. Unë nuk mund të them kur pikërisht ata u bënë qift; ai më tha “ndodhi shumë shpejt”, ​​dhe qëndruam miq, edhe pse së shpejti zhvillova ndjenja për të.

Në fillim ajo ishte më e njëanshme, ndërsa po e ndiqja, por në një moment ai krijoi ndjenja për mua dhe më pyeti duke thënë se si ai na pëlqente të dyja, por mund ta kishte vetëm njërën. Ai u përpoq të më largonte duke mos iu përgjigjur shpesh teksteve të mia, dhe e dija se po përpiqej të më linte me butësi, por i thashë atij: ‘Duke bërë këtë, është sikur ti nuk do as të jesh miku im më.’

Mendoj se ishte tre ose katër vjet më parë, dhe ai vazhdoi të na shihte të dyja, dhe ai e bëri marrëdhënien tonë pak më shumë zyrtare vitin e kaluar, kur ai e përdori fjalën ‘partner (ët)’ kur shkroi me miqtë e tij,

Ai më tha se po martohej dhe gjithmonë e dinim se do të ndodhte, sepse donte të largohej nga nëna e tij, pasi ai ishte lodhur nga ndreqja e problemeve të saj (prindërit e tij janë të divorcuar). Edhe pse ata nuk ishin zyrtarisht qift, ai do të jetonte me gruan e tij dhe ende të dilte me mua.

Ai kurrë nuk ka përmendur se ndihet fajtor dhe nuk e pyes; Nuk më intereson vërtet gruaja. Unë e njihja atë së pari dhe më tha se ajo më urreu kur ne ishim vetëm miq, kështu që po e kthej ndjenjën. E kam të vështirë ta simpatizojë.

Kam qenë Gruaja Tjetër për Shumë Vite dhe Ai Tash është i Martuar

Martesa nuk do të thotë gjë

Asgjë mes nesh nuk ka ndryshuar edhe pse ai është i martuar dhe jam i lumtur me të ashtu si jam. Kam menduar se a duhet të takoj të tjerët, por nganjëherë mendoj se është më e lehtë të rri kështu, sesa të kërkoj dikë, dhe askush tjetër nuk ka ardhur në jetën time, as nuk kam shikuar. Kam ndaluar përdorimin e aplikacioneve për takime.

Unë kurrë nuk kam pasur një të dashur, por unë kam pasur vetëm simpatia më parë, por kjo … kjo është dashuri, dashuria ime e parë. Është e vështirë të shpjegosh se përse e dua atë – mund të jetë karizmi dhe personaliteti i tij, por një mik më tha nëse mund të shpjegosh pse e doni dikë, nuk është dashuri. Unë e di me siguri se nuk është vetëm pasion.

Kur flasim, bëjmë gjëra që bëjnë çifte, të tilla si të shkojnë në kinema, të ecin nëpër dyqane dhe të shkojnë në hotele, por kemi një sërë rregullash që nuk përfshijnë pamjen në publik- ne mund ta bëjmë  atë vetëm në mënyrë private.

Ai nuk është i shqetësuar për miqtë e tij që na shohin pasi e dinë për marrëdhënien tonë dhe disa më kanë takuar, ndonëse ai ka menduar se çfarë do të ndodhte nëse miqtë e gruas së tij na panë – nuk e shqetësonte shumë. Motra e tij është gjithashtu e vetëdijshme.

I thashë atij se dëshiroja ta humbas virgjërinë time teksa po i besoj atij dhe besoj se seksi duhet të jetë me dikë që ju besoni – jo vetëm për një natë. Shumë nga burrat në aplikacionet e takimeve ishin të interesuar vetëm për këtë dhe unë nuk e bëj këtë.

Natën që humba virgjërinë, sapo kishte dalë nga stërvitja e rehabilitimit, kështu që e ftova atë dhe e gatuva darkën për të. Prindërit e mi ishin larg dhe vëllai im ishte në dhomën e tij me të dashurën e tij – ai  nuk doli asnjëherë nga dhoma, kështu që nuk e takoi Jackin.

Kur e bëmë atë, ai më bëri të ndihem shumë e sigurt – ai është një burim lumturie për mua, edhe pse ai është gjithashtu një burim frustrimi. Unë kam pyetur për të ardhmen dhe ai gjithmonë pyet se pse bëj pyetje të vështira se ai nuk e ka përgjigjen.

Unë gjithashtu pyeta përse ai nuk më mori mua si të dashurën dhe gruan e tij, dhe ai tha se ajo është më shumë ” bashkëshortore materiale”, por çfarë do të thotë kjo me të vërtetë? Gjithkush ka një përkufizim të ndryshëm.

Unë kurrë nuk kam pyetur pse ai vazhdoi të më shihte pas martesës së tij, pasi jam e kënaqur. Ne takohemi një herë ose dy herë në muaj në varësi të orarit të tij të punës – ai është në shitje kështu që nganjëherë kur ai nuk ka ndonjë punë mund të takohemi më shpesh – por ne flasim pothuajse çdo ditë. Ai më shprehet për punën, stresin – çfarëdo problemi që ai ka. Ai kurrë nuk më ka premtuar asgjë dhe nuk kërkoj premtime.

Jam e lumtur këtu ku jam

Unë nuk mendoj se ai është duke më përdorur mua si një prizë për të përmbushur çdo gjë që gruaja e tij nuk e përmbush, që nga fillimi ai ka qenë gjithmonë më i sinqertë me mua se me të. E di që ai nuk po sheh ndonjë tjetër dhe se gruaja e tij  nuk e njeh as gjysmën e asaj se qfarë ai mendon apo bën.

Disa miq e dinë këtë – definitivisht jo familja ime. Disa miq dëshirojnë që unë të mund të takoj një njeri më të mirë dhe të them se unë meritoj më mirë, ndërsa disa thonë për sa kohë që unë jam e lumtur  është në rregull.

Mendoj se kam menduar për atë si mund të ishte jeta me një të dashurin normal që mund të bëj publikisht, por jam e lumtur me të. Ai e feston ditëlindjen time, si dhe darkën në Ditën e Shën Valentinit.

Unë nuk ndjehem i pikëlluar që më duhet të fshehem- mendoj se ka qenë kështu për aq kohë sa isha me të. Ka momente kur unë mendoj se unë kam vlerë më shumë se kaq, por unë e dua shumë për ta lënë atë të shkojë “.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com