Lart

Shenjat që Bashkëshorti Juaj Mund të Jetë Duke i’u Tradhëtuar

Pabesia është një nga problemet më sfiduese të hasura në një lidhje. Ndërsa shumë njerëz janë të verbër nëse dhe kur kuptojnë se bashkëshorti ose partneri tradhëton, të tjerët mund ta dyshojnë për shkak të veprimeve që janë jashtë normës. Ndërsa të gjithë janë të ndryshëm, dhe disa shenja të tradhëtisë janë definitive.

Shenjat qe bashkëshorti juaj mund të jetë duke i'u tradhëtuar

 

Çfarë duhet të kërkoni

Ndryshimet e sjelljes, veprimet kurioze dhe ngjarjet e çuditshme me siguri mund të tregojnë se partneri ka një lidhje tjetër. Kjo e thënë, është e rëndësishme të mbani mend se kjo nuk është gjithmonë e vërtetë.

Nëse dyshoni se partneri juaj është duke tradhëtuar, është e kuptueshme të duash një mënyrë përfundimtare për të provuar dyshimin tuaj. Ndërsa gjërat si dalja jashtë për të folur në telefon mund të lidhen me pabesi, mund të ketë shpjegime të tjera.

Konsideroni shenjat e mëposhtme të mundshme që partneri juaj nuk është duke qenë besnik. Siç mund ta shihni, disa nga këto shenja janë në kundërshtim me njëra-tjetrën. Kjo gamë e mundësive, e cila sigurisht nuk është gjithëpërfshirëse për gjithçka, tregon se sa shenjat mund të jenë të ndryshme nga një person në tjetrin.

 

Ndryshimet në jetën tuaj seksuale

Ka shumë më pak intimitet ose lidhje në marrëdhënien tuaj. Jeta jote seksuale praktikisht nuk ekziston. Ka shumë gjëra të reja të futura në seks që nuk ishin kurrë më parë.

 

Ndryshimi i papritur në zakone

 • Fjalët “të dua” nuk dalin më nga bashkëshorti juaj. Ju nuk mund ta bindni që të fjaloset me ju. Ju nuk mund ta bindni për të komunikuar me ju. 
 • Bashkëshorti juaj është papritmas më i vëmendshëm se zakonisht.
 • Bashkëshorti juaj duket se dëshiron rrezik në jetën e tij.
 • Bashkëshorti juaj është duke u veshur më mirë, duke u dukur më mirë, ose ka një interes të papritur për pamjen.
 • Bashkëshorti juaj zgjedh një hobi të ri që kërkon disa orë angazhim në ditë. Kur tregon interes për hobin e ri, përgjigjja e tij duket e paqartë ose ai i’u injoronë. Bashkëshorti juaj punon më gjatë në punë.

Ndryshimet e qëndrimit

 • Bashkëshorti juaj shfaq shenja të vetëbesimit të ulët.
 • Vëreni se bashkëshorti ndihet më konfuz.
 • Bashkëshorti juaj është më negativ se më parë.
 • Bashkëshorti juaj bëhet më kritik ndaj jush.
 • Bashkëshorti juaj duket se po fjaloset me ju më shpesh.
 • Bashkëshorti juaj mbrohet shumë nëse përmendni pabesinë apo lidhjet.
 • Kur kërkoni ndihmë për heqjen e marakut, nuk ndiheni të kënaqur me përgjigjen.

 

Gënjeshtrat dhe Shmangiet

 • Ju ndiheni sikur ai po ju shmangë.
 • Ai nuk dëshiron të shkojë kudo ose të bëjë asgjë me ju më.
 • Ju e vëreni se partneri juaj ka gënjyer në lidhje me një shumëllojshmëri të gjërave.
 • Bashkëshorti juaj duket më i fshehtë.
 • Partneri juaj braktis besimin fetar.

 

Mospërfillje

 • Bashkëshorti juaj duket i lodhur me ju, në punë, me fëmijët tuaj, hobin, apo edhe jetën në përgjithësi.
 • Bashkëshorti juaj është duke u bërë dembel, veçanërisht rreth shtëpisë.
 • Bashkëshorti juaj nuk tregon ndonjë xhelozi për ty, pavarësisht nga ajo që thua.
 • Bashkëshorti juaj është indiferent ndaj ngjarjeve familjare si ditëlindje dhe festat.

 

Çështjet e parave

Paraja bëhet më shumë një çështje midis dy prej jush.

Bashkëshorti juaj ndalon planifikimin për pagesa të mëdha (të tilla si një udhëtim, blerja e një shtëpie, fillimi i rinovimit etj)

Shenjat që Bashkëshorti Juaj Mund të Jetë Duke i’u Tradhëtuar

Një ndryshim në përdorimin e teknologjisë

 • Bashkëshorti juaj ndërpren përdorimin e pajisjeve të përbashkëta krejtësisht.
 • Bashkëshorti juaj zvogëlon përdorimin e rrjeteve sociale.
 • Partneri juaj e fshin historinë e shfletuesit në kompjuterin e shtëpisë.
 • Gjurmuesi i palestrës së bashkëshortit tuaj tregon stërvitjen në kohë dhe orë të çuditshme.

Përsëri, ajo që mund të jetë një shenjë paralajmëruese në një marrëdhënie mund të jetë asgjë për t’u shqetësuar në lidhje me një marrëdhënie tjetër. Në fakt, shumica e shenjave të pabesisë janë mjaft delikate. Është vetëm kur gënjeshtrat dhe tregimet nuk arrijnë të shtojnë se mashtrimi zakonisht del në dritë.

 

Nëse dyshoni se bashkëshorti juaj po gënjen

Në shumicën e rasteve, edhe kur ballafaqoheni me partnerin tuaj me akuzat e tradhëtisë, do të mohohet. Nëse nuk keni prova të forta ose prova të pakundërshtueshme, shumë nuk do të pranojnë tradhëtinë.

Ka disa mënyra që mund të tregoni nëse bashkëshorti juaj është duke gënjyer. Nëse vazhdoni të jeni e mohuar dhe refuzuar kur përpiqeni të diskutoni shqetësimet tuaja me partnerin tuaj, mund t’ju duhet të merrni ndihmë profesionale për të zgjidhur gjërat.

 

Shpërndaj
Dashuria - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni artikuj rreth marrëdhënieve, mbajtjes se suksesshme të lidhjes, storieve të dashurisë dhe shumçka tjetër. Nëse keni ndonjë sygjerim apo storie për të na treguar mund të na kontaktoni në dashuria@rilinde21.sg-host.com