Lart

3 kg për 3 Ditë – Dieta e Ushtrisë është Regjimi që ju Nevojitet Para se të Filloni Plazhin

Çajin apo kafenë duhet ta pini me shumë pak sheqer, ose pa sheqer fare.

Deri më sot, mund të keni dëgjuar rreth shumë rreth dietave e mund të keni ndjekur shumë të tilla, por e sigurt që për dietën e ushtrisë nuk keni pasur dijeni më parë.

Vetë nga emri kupton që mund të jetë një regjim i rreptë i të ushqyerit ndaj nëse nuk keni një disiplinë të fortmë mos u mundoni ta mbani. Ky plan ushqimor do t’ju bëjë të bini 3 kg në 3 ditë.

Dita e parë

Mëngjes: Një fetë bukë e thekur me gjalp kikiriku, gjysmë qitro ,një filxhan çaj apo kafe

Dreka:  Një fetë bukë integrale, më pak se 100 g peshk ton, çaj apo kafe sipas dëshirës

Darka: 85 g mish të përgatitur me pak bizele, një mollë, gjysme banane, një kupë akullore

Dita e dytë

Mëngjesi: Një fetë bukë e thekur, një vezë e zier, gjysmë banane, çaj apo kafe sipas dëshirës

Dreka: Një vezë e zier, një fetë djathë i bardhë, 5 biskota, çaj apo kafe.

Darkë: Një karotë dhe 50 gbrokoli të zier, gjysmë banane, një kupë akullore me vanilje, shkruan “Living”.

Dita e tretë

Mëngjesi: 50 g djathë i bardhë, 5 biskota, mollë, çaj apo kafe

Dreka: Një fetë bukë, një vezë, çaj apo kafe sipas dëshirës

Darka: Peshk ton, gjysmë banane, një kup akullore

Shënim: çajin apo kafenë duhet ta pini me shumë pak sheqer, ose shqeto fare

Shpërndaj
Dieta - Probleme.me

Probleme.me ju mëson dieta efikase se si të humbni ose shtoni peshë. Qëllimi i dietave që ne ndajmë me ju është që këto t'iu ndihmojnë të keni një mënyrë të shëndetshme dhe të balancuar të të ushqyerit. Nëse keni ndonjë sygjerim, pyetje apo koment për ta ndarë me ne, na kontaktoni në diete@rilinde21.sg-host.com