Lart

Dy mënyra për të detoksifikuar trupin tuaj më shpejt

Ushqimi i duhur, stërvitja rregullisht dhe detoksikimi periodik i trupit tuaj mund t’ju ndihmojnë të ndiheni më të shëndetshëm dhe më aktiv.

Në verë rekomandohet detoksikimi duke konsumuar fruta dhe shumë ujë. Megjithatë, ekzistojnë dy mënyra kryesore për të detoksifikuar menjëherë trupin tuaj edhe brenda 24 orëve. Shikoni më poshtë:

Flini për disa orë

Një natë e qetë me disa orë gjumë është një nga mënyrat më të mira për të detoksifikuar dhe rivendosur trupin. Gjumi ka qenë i lidhur me humbjen e peshës, uljen e niveleve të kortizolit dhe stresit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që temperatura e dhomës tuaj të jetë e ftohtë dhe të flini të paktën 9 orë.

Uji sapo të zgjoheni

Një gotë me ujë të freskët menjëherë pas zgjimit mund të përtërijë dhe energjizojë menjëherë qelizat tuaja. Nëse e mendoni mirë, kur shkojmë në shtrat dhe flemë, 7 orë ose më shumë kalojnë pa u hidratuar fare.

Shpërndaj
Dieta - Probleme.me

Probleme.me ju mëson dieta efikase se si të humbni ose shtoni peshë. Qëllimi i dietave që ne ndajmë me ju është që këto t'iu ndihmojnë të keni një mënyrë të shëndetshme dhe të balancuar të të ushqyerit. Nëse keni ndonjë sygjerim, pyetje apo koment për ta ndarë me ne, na kontaktoni në diete@rilinde21.sg-host.com