Lart
 

Akne

Më të fundit

Ushqimet që shkakton aknet

Çfarë janë aknet? Aknet janë gjendje e zakonshme e lëkurës. Ato shkaktojnë gunga në lëkurë të njohura si puçrra. Puçrrat...

15 Metoda për Trajtimin e Akneve

15 Metoda për Trajtimin e Akneve

Ka shumë metoda të trajtimit të akneve dhe lëndimeve në fytyrë të cilat mund t’i bëni në shtëpi. Këto përfshijnë...

Ilaçe të Ndryshme Kundër Akneve

Ilaçe të Ndryshme Kundër Akneve

Sëmundja e lëkurës - aknet ndodhin atëherë kur rrënjët e qimeve bllokohen me qeliza të vdekura të lëkurës, bakterie, dhe...

Të fundit nga Estetika

 

nutricione te ndryshme

 

Shëndeti i Gruas