Lart
 

Grimi

Më të fundit

Si të Aplikoni Rimel?

Grimi i syve mund të qojë grimin tënd në tjetër nivel. Kur vie tek grimi syve është diçka “ose ose”....

Si të Aplikoni Buzëkuq

Kanë kaluar dekada që kur buzëkuqi ka qenë forma më e njohur e përbërjes. Në të vërtetë është një nga...

Si të Aplikoni Eye-liner

Kur shpjegoj artin e aplikimit të eyeliner, do ta krahasoj atë me lidhjen. Më dëgjo: Të dyjat kërkojnë shumë durim...

Radhitja e Sakt për Vënien e Grimit

Radhitja e Sakt për Vënien e Grimit

Grimi është me të vërtetë diçka që rrit vetëbesimin tonë, dhe gjithashtu mund të jetë mjaft terapeutike. Mirëpo megjithatë shumë...

Çfarë është Primeri i Grimit

Çfarë është Primeri i Grimit

Nëse jeni duke shpenzuar kohën tuaj duke, bërë grimin në mënyrë perfekte për një natë të veçantë, vetëm e vetëm...

Grimi Natyral

Grimi Natyral

Mund të jetë mjaft e vështirë për t’u mësuar si të bëni grimin, në mënyrë që dukja juaj të jetë...

5 Mënyra për të Hequr Grimin

5 Mënyra për të Hequr Grimin

Martesat apo ahengjet e ndryshme kërkojnë që ju të vendosni pak grim në fytyrë. Pavarësisht se çfarë rroba jeni duke...

Të fundit nga Estetika

 

nutricione te ndryshme

 

Shëndeti i Gruas