Lart
 

Higjiena

Më të fundit

Si të Pastroni Veshët

Si të Pastroni Veshët?

  Një shikim A ju mbyllen ndonjëherë veshët? Dylli i veshëve nganjëherë mund të jetë i tepërt dhe të pengoj...

Sa Shpesh duhet të Pastroheni

Sa Shpesh duhet të Pastroheni

Nëse një dush i ngrohtë në mëngjes, pastrimi i dhëmbëve dhe krehja e flokëve është rutina juaj e mëngjesit, atëherë...

Përse Kemi Erë të Trupit

Përse Kemi Erë të Trupit

Çdo person mban erë të trupit. Era e trupit e cila quhet bromhidroza është një dukuri normale e proceseve fiziologjik....

Higjiena personale

Higjiena Personale

Nëna kishte të drejtë: Mbajtja e pastërtisë do të thotë të kujdesësh për veten!  Mbajtja e pastërtisë, si larja e...

Të fundit nga Estetika

 

nutricione te ndryshme

 

Shëndeti i Gruas