Lart

Largoni skuqjen nga lëkura me maskën e dredhëzës

Pas një dite të gjatë në punë ose gjatë një qëndrimi jashtë me fëmijët, lëkura juaj do të skuqet dhe do të irritohet.

Për të larguar këtë gjendje që keni ju duhet të vendosni maskë në fytyrën tuaj, kjo pasi ajo do të ju mbrojë nga të gjitha këto.

Sipas Sio Beauty, ju duhet të keni parasysh maskën e dredhëzës me përbërësit tjerë, për shkak se ajo do të ju largojë të gjitha këto nga lëkura.

Pra, ju duhet të merrni një enë, në të vendosni një dredhëz, një lugë gjelle mjaltë dhe një lugë kos.

Të gjitha këto i përzieni mirë bashkë derisa të treten, më pas e pastroni fytyrën me ujë të ngrohtë, pas kësaj vendoseni maskën dhe mbajeni për 15 minuta.

Pastaj e pastroni fytyrën me ujë të vakët dhe me peshqir të butë e thani.

Shpërndaj
Estetika - Probleme.me

Në Probleme.me mund të gjeni gjithçka rreth estetikes dhe kujdesit për lekuren. Mësoni bazat e kujdesit të mirë të lëkurës dhe si të zgjidhni produktet që iu përshtaten llojit të lëkurës suaj. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në estetika@rilinde21.sg-host.com