Lart
 

Tretmane

Më të fundit

Terapia HIXHAME

Edita Berani Badivuku Edita Berani Badivuku, Fizioterapiste/Hixhame terapiste. Studimet i ka përfunduar në Universitetin Shtetëror të Tetovës në degën e...

Si të Trajtoni Flokët e Thatë

Flokët e thatë nuk thithin ose mbajnë mjaft lagështi që të mbajn strukturën dhe shkëlqimin e tyre, kështu që mund...

Të fundit nga Estetika

 

nutricione te ndryshme

 

Shëndeti i Gruas