Lart
 

Trupi

Më të fundit

Ndikimi i stresit në lëkurë

Stresi është një nga faktorët kryesorë që dëmtojnë organizmin tonë. Pasojat e tij ndonëse nuk mund të jenë të menjëherëshme,...

Lëkura e ashpër nga të ftohtit

Gjatë dimrit lëkura bëhet më e ashpër. Morthi zakonisht prek gishtat e duarve, këmbës, hundën, veshët, faqet dhe mjekrën. Nëse...

Pse djersiteni natën?

Ka shumë njerëz që mund të vërejnë se djersiten ndërsa flenë natën. Termi djersitje natën i referohet djersitjes së tepërt...

Hirudoterapia

Edita Berani Badivuku Edita Berani Badivuku, Fizioterapiste/Hixhame terapiste dhe Hirudoterapiste ( terapi me Shushunja ). Studimet i ka përfunduar në...

Thinjat në Moshë të Re

Shumica e njerëzve fillojnë të kenë flokë gri menjëherë pas 30, por qimet e para të bardha shfaqen pak më...

Të fundit nga Estetika

 

nutricione te ndryshme

 

Shëndeti i Gruas