Lart

4 zakone të përditshme që na stërvitin pa e kuptuar

Shumica prej nesh kur dëgjojmë fjalën ” gjimnastikë ” reagojmë paksa negativisht. Mendimi për të ushtruar me disa pajisje, pesha apo dyshekë na largon. Ndërsa e dimë se ushtrimet i sjellin dobi trupit tonë, e kemi të vështirë ta zbatojmë këtë rregull në baza të shpeshta, duke gjetur vazhdimisht justifikime.

Megjithatë, ushtrimet nuk kanë të bëjnë gjithmonë me uniformat, peshat, vrapimin, dyshekët dhe stërvitjen e forcës.

Kjo do të që ne mund të stërvitemi jashtë palestrës, në shtëpi, pazar, në dhomën e gjumit, në shëtitje.

Punët e shtëpisë

Ndoshta e keni dëgjuar më parë, ndoshta e keni kuptuar vetë. Pastrimi i shtëpisë përfshin një gamë të gjerë lëvizjesh (p.sh. shkallët, fshirjen, fshirjen ose pastrimin), të cilat na ndihmojnë të jemi në formë.

Ecja me kafshën shtëpiake

Së bashku me qenin tuaj që bën ushtrimet e tij dhe merr ajrin e tij, ju gjithashtu jeni duke ushtruar bashkë me të. Ndoshta herën tjetër, të lëvizni pak më larg nga shtëpia.

Pazari

Po, edhe pazari ju ndihmon, sidomos ato nga supermarketi. E keni vënë re se si çantat që ai heq duken si shtangë dore? Së bashku me ecjen nga një dyqan në tjetrin, përfitimet janë të dyfishta.

Seksi

A e dini se marrëdhëniet llogariten si ushtrime me intensitet të moderuar? Sipas studimeve, seksi ngre pulsin dhe djeg kalori.

Shpërndaj
Fitnesi - Probleme.me

Përfitimet e stërvitjeve janë të pafundme, kur kryhen në mënyrë të sigurtë. Tek Probleme.me ju mund të gjeni artikuj se si të stërviteni në palestra si dhe ushtrime alternative. Nëse keni ndonjë sygjerim apo artikull për ta ndarë me ne, na kontaktoni në fitnesi@rilinde21.sg-host.com