Lart

72-vjeçarja me fizikun e një modeleje, tregon sekretin e formave perfekte

Adhuruesja e fitnesit, Norma Williams, duket sikur ka gjetur sekretin si të ndalë kohën.

72-vjeçarja ka fizikun e një modeleje. Madje ajo thotë se trupi ynë mund të përmirësohet me kalimin e viteve, nëse kujdesemi si duhet për të.

Në rininë e saj, Norma tregon se nuk ka pasur forma të tilla, deri në moshën 28-vjeçare kur ndryshoi stilin e jetesës.
Gjatë kësaj periudhe, ajo vuri re se jeta e saj filloi të ndryshonte dhe pamja u përmirësua, derisa arriti në një pikë ku ishte e lumtur me veten.

72-vjeçarja zbulon se trupi i saj është përsosur për shkak të ushtrimeve të rregullta. Kryen ecje të shpejtë 4 herë në javë dhe shkon në palestër dy herë në javë.

Nora beson se trupat tanë meritojnë respekt, por ne shpesh e abuzojmë. Pra, pavarësisht çdo rrudhe strijash apo imperfeksion i tjetër, është koha të duash veten dhe trupin tënd!

Shpërndaj
Fitnesi - Probleme.me

Përfitimet e stërvitjeve janë të pafundme, kur kryhen në mënyrë të sigurtë. Tek Probleme.me ju mund të gjeni artikuj se si të stërviteni në palestra si dhe ushtrime alternative. Nëse keni ndonjë sygjerim apo artikull për ta ndarë me ne, na kontaktoni në fitnesi@rilinde21.sg-host.com