Lart

Kalkulator për Indeksin e Masës tuaj Trupore

Nuk ka ndonjë “peshë të përsosur” që i përshtatet të gjithëve. BMI, ose indeksi i masës së trupit, mat sa e shëndetshme është pesha juaj bazuar në gjatësinë tuaj. Në këtë mënyrë, BMI ju jep të dhëna të sakta për rrezikun që mund të keni dhe problemet shëndetësore që janë të lidhura me peshën.

BMI Pesha
Nën 18.5 Nënpeshë
18.5 - 24.9 Të shëndetshëm
25.0 - 29.9 Mbipeshë
30.0 - lartë Obez
* BMR Shkalla e Metabolizmit / BMI Indeksi i Masës Trupore

Të dhënat

Mbushni fushat pastaj shtyp Kalkulo për tu shfaqur rezultati

Rezultati shfaqet më poshtë