Lart

12 Qershor- Dita e Shëndetit dhe Fitnesit Familjar

Dita e Shëndetit dhe Fitnesit Familjar do të mbahet më 12 qershor 2021! Kremtohet të Shtunën e dytë në Qershor të çdo viti, kjo ditë e veçantë promovon rëndësinë e parqeve dhe rekreacionin për të mbajtur të shëndetshëm komunitetetin.

Agjencitë e parkut dhe rekreacionit kudo inkurajohen të marrin pjesë duke ndarë mënyra se si familjet mund të aktivizohen gjatë praktikimit të distancës së sigurt fizike më 12 Qershor – qoftë përmes pjesëmarrjes në programe virtuale në shtëpi apo në parqet e tyre lokale. Anëtarët e komunitetit të kujdesit shëndetësor inkurajohen të marrin pjesë, gjithashtu, edhe si sponsorë.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me