Lart

A janë të Rrezikuara Foshnjat në Bark nga Korona Virusi?

Një nënë shtatzënë 24- vjeçare e prekur nga koronavirusi ka arritur të lindë një foshnjë të shëndetshme në rajonin e Attikon-it në Greqi.

Mjekët grekë testuan foshnjen për koronavirus dhe rezultoi negativ. Ata janë optimisë se koronavirusi COVID-19 nuk transmetohet nga nënat shtatzëna tek foshnjat e tyre dhe lindjet mund të kryhen normalisht.

a rrezikohen foshnjat ne bark koronavirusi

Operacioni zgjati për 1 orë dhe ishte një ndërhyrje çezariane ndërkohë të dy si nëna e infektuar dhe foshnja janë në gjendje të stabilizuar shëndetësore.

E huazuar.

Ju rekomandojmë këta artikuj:

Si janë dhe ku po Trajtohen të Prekurit me Koronavirus, Tregojnë Mjekët e QKUK-së

Si erdhi Koronavirusi në Kosovë, çdo Ditë Raste të Reja në Rajone të Ndara

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com