Lart

Alpinistja Kosovare Vrapon 7 Kilometra Zbathur në Dëborë

Derisa Kosovën e ka mbuluar bora dhe temperaturat janë në minus, kjo gjë nuk po paraqet problem për alpinisten kosovare Arineta Mulen.

Alpinistja Arineta Mula ditën ka nisur me vrapimin e zakonshëm që e bën me grupin e vrapimit “Kosova Trail Running Association”, në malet e Gërmisë.

Arineta Mula ka bërë të ditur përmes profilit të saj në Facebook, se ka vrapuar zbathur 7 kilometra së bashku me vrapuesin Visar Muharremin.

“Visar Muharrehemi vrapuam zbathur 7 kilometra në Gërmi”, ka shkruar Arineta Mula

Shpërndaj
Storie - Probleme.me