Lart

Humbi në Video-lojën Online, Hidhet nga Ballkoni

Pasi humbi një lojë në internet, një lojtar 31-vjeçar nga provinca gjermane e Nordrhein-Westfalen kërceu nga ballkoni i katit të parë të një shtëpie në Willebadessen në Gjermani.

Një i afërm erdhi për të vizituar të riun dhe pasi ata pinë diçka, siç njoftoi policia, ata luajtën futboll përmes një video konzole.Pasi humbi lojën, ai u tërbua dhe një kushëri u përpoq ta qetësonte.

Ndërsa po qetësohej, ai goditi kushëririn e tij, dhe më pas u hodh nga ballkoni.

I shqetësuar për jetën e nikoqirit të tij, kushëriri shpejt doli me vrap nga shtëpia.

Ambulanca, e cila u thirr, shëroi dëmtimet e të riut që ishte në vendin e ngjarjes dhe policia, e cila erdhi, hoqi dorë nga ngritja e akuzave penale kundër dy personave.

Shpërndaj
Storie - Probleme.me