Lart

Izreali afër një zbulimi epokal, do i mundësojë të paralizuarit të çohen në këmbë

Një grup studiuesish izraelitë janë afër një zbulimi epokal. Studiuesit pranë Universitetit të Tel Avivit kanë inxhinieruar implantet e palcës kurrizore njerëzore për trajtimin e paralizës.

Ky studim ka dhënë rezultatet e para dhe ka ngritur shpresën e madhe për sukses.

Studiuesit janë të bindur në rezultate të mira, të cilat shprejt pritet të praktikohen tek pacientët e para.

Ky zbulim potencialisht do të mundësojë që individët e paralizuar të qëndrojnë në këmbë dhe të ecin përsëri.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me