Lart

Java Kombëtare e Shëndetit Publik

Gjatë javës së parë të plotë të Prillit të çdo viti, APHA bashkon komunitetet në të gjithë Shtetet e Bashkuara për të vëzhguar Javën Kombëtare të Shëndetit Publik si një kohë për të njohur kontributet e shëndetit publik dhe për të nxjerrë në pah çështje që janë të rëndësishme për përmirësimin e shëndetit.

Gjatë çdo dite të Javës Kombëtare të Shëndetit Publik, ne përqendrohemi në një temë të veçantë të shëndetit publik. Pastaj, ne identifikojmë mënyrat se si secili prej nesh mund të bëjë ndryshimin në atë temë. Këto fusha janë kritike për suksesin tonë të ardhshëm në krijimin e kombit më të shëndetshëm dhe të gjithë mund të bëjnë pjesën e tyre për të ndihmuar.

APHA krijon materiale të reja çdo vit që mund të përdoren gjatë dhe pas javës së shëndetit publik për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me shëndetin dhe parandalimin.

 

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me