Lart

Kirurgët heqin tumorin me një masë prej 5 kg – Foto

Kirurgët heqin tumorin me një masë prej 5 kg – Foto

Burri i cili njihet vetëm me emrin e tij, Sakthivel, jeton në qytetin e Dindigulit, në Indi. Frika e tij më e madhe ishin ndërhyrjet kirurgjikale pasi vëllai i tij kishte vdekur në një sallë operacioni, dhe e kishte të pamundur për të blerë ilaçet për trajtimin e sëmundjes së tij, pasi ishin të kushtueshme.

Kirurgët ndërmorën një operacion që zgjati plot 10 orë, për të hequr nga koka e tij, tumorin të një peshë të madhe prej 5 kg. Kujtojmë së para këtij operacioni, i cili ishte tumori më i madh që është hequr ndonjëherë, një 31-vjeçar iu nënshtrua gjithashtu operacionit për të njëjtën arsye, me një tumor prej 1.8 kg.

E Huazuar.

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com