Lart

Kjo është pija që duhet ta konsumoni këtë dimër

Këtë dimër, duhet t’i braktisni pijet jo të shëndetshme në favor të përfitimeve të panumërta që vijnë me përfshirjen e lëngut të karotës në dietën tuaj.

Lëngu i karotës është i mbushur me Vitamina A, C dhe K. Përmban gjithashtu përbërje bimore të quajtura karotenoide, të cilat veprojnë si antioksidantë, shkruan thenews.com.

Disa përfitime të tjera janë renditur më poshtë;

Lëngu i karotës përmirëson shëndetin e syve

Mund të përmirësojë kontrollin e sheqerit në gjak

Ka më pak fibra sesa karotat e plota dhe përmban sheqerna natyralë.

Mund të përmirësojë shëndetin e lëkurës

Mund të forcojë shëndetin e zemrës

Mund të ndihmojë në humbjen e peshës

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me