Lart

Kolla e Thatë, a është Gjithmonë një Shenjë e Koronavirusit

Kollë e thatë dhe temperature e lartë janë dy nga simptomat më të shpeshta të sëmundjes COVID-19, shkruan The Sun.

kolla thate shenje koronavirusit

Çfarë është kolla e thatë dhe e vazhdueshme?

Kjo simptomë është një nga krysoret, të cilat tregojnë se jeni të infektuar me koronavirus. Nëse vëreni se keni një kollë, të cilin nuk e keni pasur më parë, pa mukus dhe të vazhueshëm, kjo lloj kolle mund të jetë shenjë e koronavirusit.

Krahas kollës, ethet, vështirësi në frymëmarrje, bllokimi i hundëve janë edhe simptoma të tjeratë koronavirusit që shkakton sëmundjen COVID-19.

E huazuar.

Ju rekomadnojmë këta artikuj:

Koronavirusi: Cfarë Ndodh Pasi të Shëroheni?

E shpjeguar: Si Ndryshon Koronavirusi nga Gripi Spanjoll i Vitit 1918

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com