Lart

Kollitet pa Pushim që 37 Vjet, Mjekët Nuk Mund ta Zbulojnë Pse

“Kur kam filluar së pari të kollitem, Margaret Thatcher ishte ende kryeministre”, thotë gjyshja nga Uellsi për gjendjen e saj.

79 vjeçares Ann Mayer i kishte nisur kolli 40 vjet më parë, dhe që nga atëherë ajo pohon të mos i jetë ndalë më kurrë. E çfarë e bën më të rëndë situatën e saj, është fakti që Mayer është këngëtare në korin e katedrales.

Mjekët nuk kanë mundur ta diagnostifikojnë e lëre më të gjejnë një kurë që kur ajo ka filluar të vuajë nga ky problem.

Sidoqoftë, ekziston një shpresë për të pasi që ajo ka filluar të marrë pjesë në testime mjekësore për një ilaç të ri, e që shpresohet t’ia shërojë kollitjen e saj kronike, nga e cila thuhet se vuajnë mijëra njerëz në Mbretërinë e Bashkuar

 

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com