Lart

Lë Vajzën Në Aeroport Me Pasaportë Të Skaduar Dhe Largohet Pa Të

Një baba la vajzën e tij 14-vjeçare në aeroport pasi zbuluan se asaj i kishin mbetur vetëm dy muaj në pasaportën e saj, dhe prapë u largua pa të.

Një baba dhe gruaja dhe fëmijët e tij menduan se kishin gjetur pushimin e përsosur dhe ishin në rrugën e tyre për një pushim relaksues kur kuptuan se kishin harruar një detaj kryesor.

Pas shumë viteve kursime, babi, gruaja e tij dhe tre fëmijët të moshës nëntë, 11 dhe 14 vjeç, rezervuan pushimet e tyre të para jashtë vendit.

Vajza e tij 14-vjeçare nga një marrëdhënie e mëparshme tashmë kishte qenë me pushime jashtë shtetit me nënën e saj, por dy fëmijët e tij të vegjël nuk kishin qenë kurrë jashtë shtetit.

Kjo do të thoshte që ata kishin pasaporta krejt të reja për udhëtimin ndërsa vajza e tij e madhe i kishte përdorur më parë.

Babi shpjegoi se kur ai i kërkoi ish-partneres së tij të plotësonte të dhënat e pasaportës të së bijës në internet, ajo nuk pranoi dhe do t’i jepte vetëm datën e skadimit.

Pasi konfirmuan që kishte një vit, babai dhe gruaja e tij shkuan përpara dhe filluan udhëtimin emocionues.

Kur ata u rrëzuan për të marrë biletat e tyre, ai mësoi se pasaporta e vajzës së tij 14-vjeçare do të skadonte brenda dy muajve.

Kjo do të thoshte që linja ajrore nuk do ta linte të fluturonte pasi ishte politika e tyre që pasagjerët të kishin të paktën gjashtë muaj në pasaportat e tyre.

Pasi diskutoi situatën me gruan e tij, babi vendosi të shkojë në udhëtim me të dhe dy fëmijët më të vegjël, duke e lënë vajzën e tij të madhe vetëm në aeroport.

Shpërndaj
Storie - Probleme.me