Lart

Nëse keni dhimbje veshi, 3 pika vaj ulliri bëjnë mrekullinë

Dylli i panevojshëm të veshët, nuk duhet të hiqet me përdorimin e një shtupe pambuku, kunja apo edhe çelësa sepse mund të përkeqësohet ose shkaktojnë infeksion.

Për këtë na vjen në ndihmë një kurë natyrale. Mënyra më e sigurtë dhe më e natyrshme për të hequr qafe këtë torturë është padyshim vaji i ullirit.

E kemi parë që vaji i ullirit përveç përdorimit të tij klasik ka edhe shumë veti të dobishme në shëndetin tonë.

Vaji i ullirit ka veti antiseptike që reduktojnë rrezikun e otitit. Zbut inflamacionin dhe ndihmon në heqjen e alveolave për të pastruar kanalin e veshit. Më poshtë do të shihni saktësisht se si duhet ta përdorni.

Materiale

3 pika vaj ulliri të nxehtë

1 pikatore

Udhëzime

Ngrohni pak vaj ulliri dhe hidhni dy deri në tre pika në veshin e mbyllur.

Prisni dhjetë minuta derisa qeliza të zbutet.

Më pas anoni kokën anash që vaji dhe flluska të mbarojnë.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me