Lart

Një Nënë ua Mori Jetën dy Fëmijeve të Saj me një Gabim që e Bëjmë të Gjithë çdo Ditë

Një Nënë ua Mori Jetën dy Fëmijeve të Saj me një Gabim që e Bëjmë të Gjithë çdo Ditë

Ajo i ka marr jetën fëmijëve te saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.

Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve: Agustin dhe Maria. Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë. Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital.

Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonin dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë.

Ky bakter është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të infektuara.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.

E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante.

Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.

Dy fëmijët ndërruan jetë në spital, ndaj tregoni kujdes kur gatuani.

Mos perdorni telefonin gjatë gatimit rasti fatal qe I ndodhi gruas.

E Huazuar.

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com