Lart

Një nga kongreset më të mëdha të mjekësisë estetike në botë po mbahet në Kroaci, po merr pjesë edhe doktoresha kosovare, Rezana Saraqi

Një nga kongreset më të mëdha të mjeksisë estetike në botë është duke u mbajtur në Kroaci, saktësisht në Dubrovnik.

Në këtë kongres kaq të madh po merr pjesë doktoresha kosovare, Rezana Saraqi.

Ajo është pjesë në mesin e kirurgëve dhe injektuesve më të njohur në botë.

Nuk është hera e parë që Rezana Saraqi merr pjesë në kongrese ku janë kirurgët e injektuesit më të mirë në botë.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me