Lart

Pacientët të Rikuperuar nga Koronavirusi po Fillojnë të Tregojnë Shenja të Imunitetit

Pacientët e rikuperuar të koronavirusit janë duke treguar shenja imuniteti, tha Shefi i Mjekësisë në Angli, Dr. Jenny Harries.

Edhe pse provat janë të kufizuara në këtë fazë, pacientët që kishin rezultuar pozitiv duket se kanë mbajtur antitrupa specifikë Covid-19 në sistemin e tyre për të paktën një muaj më pas.

pacientet rikuperuar koronavirusi shenja imunitetit

Antitrupat prodhohen nga sistemi imunitar për të luftuar infeksionin dhe kur një pacient i ka ato, mendohet se kanë imunitet. Dr. Harries gjithashtu tha që ka “disa shenja” që fëmijët më të vegjël mund të kenë më pak të ngjarë të kalojnë virusin.

Sipas mjekëve, ka disa prova shumë të vogla tani nga njerëzit në vend që kanë pasur Covid-19 dhe që kanë testuar pozitiv.

Por, për sa vite do të mund të zgjasin këto antitrupa nuk kanë njohuri as ekspertët e shëndetësisë.

E huazuar.

Ju rekomandojmë këta artikuj:

Ndikimi i Rrezeve të Diellit në Luftimin e Koronavirusit

Edhe Ngjyra e Urinës Mund të Tregojë Infeksionin me Koronavirus

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com