Lart

Pse është e rëndësishme larja e dhëmbëve te fëmijët?

Rëndësia e larjes së dhëmbëve është thelbësore për të parandaluar dhimbjen e dhëmbëve tek fëmijët.

Me ndihmën e kësaj mase ditore, ne ruajmë higjienën dentare të fëmijëve tanë. Ne gjithashtu reduktojmë potencialin për rritjen e baktereve.

Për këtë arsye, është e rëndësishme që prindërit të jenë të sigurt për të promovuar pastrimin e duhur të dhëmbëve. Dhe sigurisht, prindërit duhet të kenë të gjitha materialet e nevojshme dhe të konsultohen me dentistin e tyre për nevojat e veçanta të fëmijëve të tyre. Këto mund të përfshijnë pastë dhëmbësh të veçantë ose furçë dhëmbësh.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me