Lart

Receta me vaj e kripë që lehtëson dhimbjet e eshtrave

Ekziston një përzierje e thjeshtë e cila ndihmon në lehtësimin e të gjitha dhimbjeve të osteoporozës dhe pas përdorimit të saj nuk do të ndjeni dhimbje për disa vjet.

Për përgatitjen e kësaj recete ju duhet një përzierje me vaj perimesh të parafinuar dhe kripë dhe të masazhoni pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbërësit e kësaj recete janë; 10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri ose luledielli). Në fillim përzieni vajin dhe kripën mirë dhe vendoseni në një shishe qelqi, aty lerëni për disa ditë.

Përbërjen çdo mëngjes masazhoni pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore rreth 2-3 minuta në fillim. Pas përfundimit fshijeni qafën dhe shpatullat me peshkiq të lagur dhe të ngrohtë.

Çdo ditë rrisni kohëzgjatjen e masazhit për 2-3 minuta

Këtë masazh duhet t’a aplikoni për 10 ditë, pas 8-10 procedurash ju do të vini re ndryshime rrënjësore.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me