Lart

Interesant për Personat që Hanë Ushqim Djegës

Studim Personat  Hanë Ushqim Djegës

Personat që konsumojnë më shumë ushqime të djegësta kanë 40% më pak rrezik për infarkt në zemër.

Të hani ushqim te djegëst është gjetur lidhje me rrezik më të ulët për të përjetuar ndonjë infarkt fatal në zemër, thanë shkencëtarët.

Ata kanë gjetur njerëzit të cilët kanë konsumuar ushqime të djegësta, katër herë brenda javës, dhe kanë ardhur në përfundim që kanë pasur 40% më pak gjasa të vdesin nga një infarkt në zemër, raporton “The Indepedent”,

Dhe rreziku ndaj vdekjes nga të gjitha shkaqet tjera ishte 23% më i ulët në krahasim me personat të cilët nuk konsumojnë ushqime të djegësta.

 

Ju rekomandojmë këta artikuj:

Çfarë Tregojnë Duart e Ftohta për Shëndetin

Shenjat Paralajmëruese të Sulmit në Zemër

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com