Lart

Studimi Dhjetëvjeçar Lidh Aknet me Dietën

Studimi dhjetëvjeçar dhe provat klinike tregojnë se ajo çka hani mund të luajë rol të madh nëse do keni ose jo akne. Studimi i cili ishte publikuar në gazetën ndërkombëtare të Dermatologjisë në shkurt të këtij viti duket që i ka dhënë fund pyetjeve se a është e lidhur dieta me aknet.

“Të dhëna si kjo sigurisht ndihmojnë në mbështetjen e mëtejshme të provave që dieta në një farë mënyre luan një rol në trajtimin e pacientëve me akne”, thotë Claire O’Bryan një infermiere praktikuese dhe bashkëthemeluese e TheSkinClique, për “Verywell”.

Shpërndaj
Lajme - Probleme.me