Lart

Efektet pozitive të kungullit

Kungulli është një produkt që ndihmon që ju të keni një lëkurë të shëndetshme.

Kungulli është tejet i shijshëm e po ashtu edhe përmban në sasi të shumtë përfitime që do të i transmetojë tek ju posa ta konsumonit.

Nëse kungullin e tundni duke e kombinuar me qumësht dhe një përzierje mëlmesash, është një mënyrë e përsosur për të sjellë shkëlqimin e lëkurës tuaj. Kungulli përmban fuqishëm vitamin B12, magnez dhe gjithashtu ka përmbajtje të hekurit dhe proteina të cilat sjellin rregullimin emocional në raste stresi.

Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com