Lart
 

Fruta

Më të fundit

Murrizi, Frut që ju Forcon Zemrën

Murrizi konsiderohet fruti ndër më shëruese në botë. Ajo stimulon qarkullimin e gjakut, forcon zemrën dhe rekomandohet pas sulmeve kardiake,...

Top 7 Frutat më të Shëndetshëm

Ushqyerja me më shumë fruta është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm dhe për të zvogëluar...

10 Vetitë Ushqyese të Kivit

10 Vetitë Ushqyese të Kivit

Ky frut i fuqishëm antioksidues ka sasi të konsiderueshme të mbi 20 lëndëve ushqyese vitale. Kivit janë të ulët në...

Të Fundit Nga Nutricionet

 

estetika

 

Recetat e fundit