Lart

Kamomili ndihmon tretjen

Një nga përfitimet më të njohura shëndetësore të kamomilit është se është efektive për eliminimin e problemeve në sistemin e tretjes.

Për të përmirësuar tretjen, gazin e bllokuar në zorrë, dhimbja e stomakut dhe vjellja kamomili është e dobishme për parandalimin.

Po ashtu, kamomili është i mirë edhe për trajtimin e dhimbjeve të barkut dhe dhimbjeve të tjera, të tilla si gastriti dhe ulcerat e stomakut.

Kamomili ka një numër të madh përfitimesh edhe në aspektet tjera. Kjo bimë ndihmon në përmirësim të gjumit, relakson muskujt dhe dhimbjet e tjera.

Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com