Lart

Këto perime ju zgjasin jetën

Shëndeti ynë është i lidhur drejtpërdrejt me atë që ne konsumojmë në trupin tonë, ndaj duhet kujdes për atë që përzgjedhim.

Sipas studimeve, dieta më e mirë duhet të përmbajë produkte të ndryshme si peshk dhe vezë.

Sipas këshillave, mishi duhet të konsumohet jo më shumë se dy porcione në javë dhe konsumimi më i madh i kalorive duhet të jetë në gjysmën e parë të ditës.

Në 14 përbërësit kryesorë të cilat janë ushqime “hero”, kuzhinieri përmend edhe fasulet e zeza dhe patatet e ëmbla të cilat duhet të jenë të stinës.

Sipas studimeve, rëndësi më të madhe duhet ti kushtojmë mëngjesit, duke konsumuar ushqime të shëndetshme, ndërsa në darkë, ushqime të lehta.

Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com