Lart
 

Lëngje

Më të fundit

Kamomili ndihmon tretjen

Një nga përfitimet më të njohura shëndetësore të kamomilit është se është efektive për eliminimin e problemeve në sistemin e...

Sa qëndron alkooli në trup?

Ndonjëherë edhe sasi të vogla të alkoolit mund të ndikojnë në aftësinë tonë për të drejtuar automjetin në mënyrë të...

Historia e Kafes Turke

Shkencëtarët kanë kryer disa studime në lidhje me jetëgjatësinë e njerëzve në zonën e Ballkanit dhe të Mesdheut në përgjithësi...

Përparësitë e Djathit Çedar

Përparësitë e Djathit Çedar

Të ngrënit rreth 40 gram  djathë çedar (cheddar) llogaritet si ekuivalent i 1 filxhani qumësht dhe është një e treta...

Të Fundit Nga Nutricionet

 

estetika

 

Recetat e fundit