Lart

Përfitimet në kocka dhe imunitet nga ngrënia e vezëve

Vezët janë përbërësit thelbësor në shumë receta të ushqimit. Ato kanë bërë bujë sidomos në dietat për humbje të peshës.

Megjithatë nga ngrënia e tyre mund të keni edhe një varg përfitimesh të tjera.

Lexoni më poshtë disa nga këto përfitime:

Veza rritë sistemin e imunitetit

Veza përmirëson lëkurën

Sistemi i metabolizmit është më i lartë kur konsumoni vezë

Rritë prodhimin e qelizave të gjakut

Forcon kockat

Veza mbanë mëlçinë të shëndetshme

Kur hani vezë kapaciteti juaj mendor është më i lartë

Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com